haziran gecesi izlemiş miydiniz?

geçenlerde instagram kesitlerini görünce tekrar başlamak istedim unutmuşum olanları aşırı sardı süslüler jdbmfjd. naz elmas o zamanlar ne kadar duru bir güzelliğe sahipmiş ya şimdi son haline bakayım dedim tanıyamadım

1. Havin ve Baran ❤️ Ural vardı birde

17 ağustos 2023 21:21

2. ayy evet a2 süslü. iki gündür onu, yerine sevemem ve 14 bahar'ı dinliyorum sadece bağımlılık yaptı

17 ağustos 2023 21:27

3. Bende eski dizilere sardım. Şuan bir istanbul masalını izliyorum. Haziran gecesi müziği çok güzeldi. Haziran gecesinde naz elmas güzeldi. Dikkat ederseniz naz elmasın ellerini hiç göremezsiniz. Tırnaklarını yediği için göstermiyorlardı.

17 ağustos 2023 21:33

4. evet birkaç kere gördüm süslü saniyesinde ekrandan kayboluyor elleri ama herhalde artık öyle değildir ya. türlü türlü alternatif çıktı yaptırıyordur tırnaklarını belki fdfjdf ama yine de çok güzel bir kadınmış o döneme göree izlerken büyüleniyorum

17 ağustos 2023 21:36

5. Naz elmasın baş parmağı farklı hani bi genişçe olan parmaklar var ya anlatamadım ama anlamışsınızdır ondan dublör kullanmıştı bir sahnede

17 ağustos 2023 21:58

6. ay a6 süslüm orada eylül vardı onun yüzünden kardeşimin adını eylül koydurmak için ağlamıştım kfkdk

17 ağustos 2023 22:21

7. 99luyuum 😃😃

17 ağustos 2023 22:26

8. ben küçükken annemle beraber izlerdim, ayrıntıları çok hatırlamıyorum ama diziyi sevdiğimi hatırlıyorum. burcu kara'yı çok beğeniyordum ve duygu'cuydum ben. arada tekrar izleyesim geliyor ama üşeniyorum.

18 ağustos 2023 13:09