hediyemin çöpe atılması hk, siz olsanız ne düşünürdünüz?

eltim benden bir iki şey istemişti, onun olduğu şehirde mağazası olmadığı için ben de aldım. almışken de yanına bir iki ufak hediye koyayım yeni yıl için dedim yves rocherden duş jeli sabun seti aldım bir de geyikli yeni tıl tokası. neyse verdim hediyeyi sağol vs dedi sonrasında bir baktım tokayı çöpe atmış ahshsjaj tamemen tesadüfen gördüm duş jelini vs çıkarmış o paket çöpüyle birlikte tokayı da atmış. yanlışlıkla mı emin değilim ama ister istemez hediyeye değer verilmediğini düşünüyorum gözükmeyecek küçük bir toka değil bu arada yılbaşı konseptli geyikli bir toka. ben mi büyütüyorum?

1. geyikli tokayı hiç kullanmayacaksa çekmecede sağda solda niye beklesin diye düşünmüş olabilir. ama nezaketen siz gittikten sonra atsa daha iyi tabii biraz kaba olmuş.

28 aralık 2022 15:29

2. Of o an söyleyemediniz mi bu niye çöpte diye

Belki gözünden kaçmış toka sonuçta küçük bişey

Kötü niyetle attıysa da yüzüne vurun ki bir daha hediye vs görmeyeceğini anlasın

Hiçbir şey yapmamışsanız biz ne diyebiliriz daha kadının niyetini bile bilmiyorsunuz

Gerçekten sinirleniyorum böyle sorulara

Ben olsam hesabını sormadan bir şey düşünmezdim yani

28 aralık 2022 15:30

3. Yanlışlıkla atmıştır diye düşünüyorum. Poşetin dibinde kaldıysa görmemiştir büyük ihtimalle, bazen küçük olmasa bile böyle şeyler görünmeyebiliyor büyük olanların yanında. Geyikli Tokayı beğendin mi diye şakayla karışık sorun, bakalım ne diyecek.

28 aralık 2022 15:43

4. ulan mal a5 ne desin "evli olduğum kişinin erkek kardeşinin/abisinin evli olduğu kişi" diye mi yazsın

28 aralık 2022 16:48

5. Ya görmemiştir ya da toka olduğunu anlamayıp süs zannetmiştir. Kötü düşünmek için sebep yok. Günün sonunda siz fesat çıkabilirsiniz.

28 aralık 2022 17:09

6. uyarmakta fayda var, pek çok markanın paket süsü artık ürün gibi olduğu için algılamamış olabilir. vakko'nun yılbaşı hediyelerine süs olarak bardak işareti/süsü koyuyorlar mesela. o sıralar türkiye'de henüz çok moda olmadığı için anlamamış ve az daha çöpe atmıştık :)

28 aralık 2022 17:22

7. Hafif olduğu icin hissetmemistir ve atmistir bence. Ben acikcasi dus jelini setini gördükten sonra icinden bir baska hediye cikacagini beklemedigim icin kontrol bile etmezdim. Kimse ekstra minik ve hafif bir toka beklemez dus jelinden sonra.

29 aralık 2022 00:01