her şeyi benden bekleyen sevgilim hakkında?

süslüler iyi aksamlar herkese öncelikle. 1 yıldır iyi giden bir ilişkim var fakat karsimdaki insan her seyi benden bekliyor, en son olayda bugün oldu artik biraz tepki göstermek zorunda kaldim. önümüzdeki haftaici görüselim dedik ne yapalım diye sordu her zamanki gibi, bende evden bir seyler hazirlarim acıklık sakin bir yerde otururuz piknik gibi olur dedim. buna cevap olarak nerede oturalım mesela yer olarak acıklık sakin alan neresi diye sormuş, bende artik sinirlendim onu da bir zahmet sen bulursun dedim. cünkü ne zaman bulusacak olsak hep ben belirliyorum resmen, sen bul diye bana atiyor ya da planı ben belirliyorum falan..bir süre sonra insan garip hissediyor sanki tek ben özen gösteriyormusum her seyi ben yapmak zorundaymisim gibi. sizce hakli bir tepki mi vermişim? siz olsaniz ne yapardiniz nasil konusurdunuz bu konu hakkinda

1. İçimi sıkıntı bastı. Aynı şeyleri yaşadım. İnsanın hevesi kırılıyor sadece tek taraflı isteniyor gibi. En iyisi o plan yapana kadar hiçbir şey yapmayın.

17 temmuz 2020 19:47

2. Suslu bence haklisiniz, yani basta insan heyecanla boyle seyleri ayarlamakla mutlu oluyor ancak siz surekli boyle davrandiysaniz inceligi siz gosterdiyseniz bir noktada sizin goreviniz gibi algiliyor karsi taraf. Kendi iliskimde de cokca yasamistim ayni problemi zaten iliskide baskin ve manipulatif taraf bendim maalesef her seyi kontrol etmem hosuma da gidiyordu ama bir noktada bunun beni Cok yordugunu fark ettim. Surekli iki kisilik dusunmek, yasamak, bir seyleri ayarlamaya calismak derken insani yipratan bir sey bu. Ve ister istemez karsi taraf da ayni ilgiyi, ozeni gostersin istiyorsun. bu alakayo goremeyince de yaptigin her sey batiyor, icinden gelmiyor. Cozumu acik acik konusmak. Hatta defalarca konusmak ve ne hissettiginizi hic cekinmeden degistirmeden anlatmak. ‘Bak boyle boyle oluyor ve ben o durumlarda boyle hissediyorum hoslanmiyorum’ gibi sebep-sonuc iliskisinin kuruldugu sohbetlerde bulunmak. Kimsenin annesi, kimsenin ozel asistani degiliz bunu kabul ettirelim once kendimize bunu icsellestirelim.

17 temmuz 2020 19:51

3. ay sevgiliniz aynı ben :d rahatsız oluyosanız dile getirin ya niye buraya yazıyosunuz her şeyi :(

17 temmuz 2020 19:52

4. cevaplarınız icin tesekkür ederim süslüler. bir değil iki değil neredeyse ilişkinin başından beri böyle, planları hep benim yapmami bekliyor ya da gidecegimiz yerleri benim bulmami istiyor. belki çok basit bir şey gibi geliyordur okuyunca ama bir süre sonra gercekten sanki ilişkiyi ben yönetiyorum her şeyle ben uğraşıyorum gibi bir durum olusuyor. kendisiyle acikca konusmayi düsünüyorum sadece fikir almak istedim, siz olsaniz nasıl konusurdunuz ya da ne gibi tepki verirdiniz diye. her seyi buraya yazmak degildi amacim ciddi anlamda bezdigim icin farkli bakis acilarina ihtiyac duydum.

(yazar: sithleydi) beni cok iyi anlamissiniz, aynı durumu yasadiginiz icin sanirim. tavsiyenizi dikkate alıp acikca konusacagim kendisiyle. umarim anlar ve kendisi de bir şeyler bulmaya ve yapmaya özen gösterir.

17 temmuz 2020 20:00

5. süslü benim eskü sevgilim de böyleydi içimdeki tüm sevgiyi öldürdü bu davranışlarıyla ayrıldım ben de

17 temmuz 2020 20:05

6. Ben de yasadim bunu ne yapalım ne yapalım sen ne istiyorsan o diyordu Allah'ım o kadar itici ki bir gün çok zorladım söylemiyorum hiçbir sey bul dedim 5 dk yürüdük hadi diyorum bul bir fikir bile yok en son yürüyelim ehe ehe dedi ayrıldım

17 temmuz 2020 20:32