her şeyi hikayesinde paylaşan erkek bunu neden paylaşmaz?

x : erkek , otu b*ku her şeyi hikaye atan , kendisini etiketleyen herkesi geri hikayesinde paylaşan biri , kız olsun , erkek olsun farketmiyor y: kız x ile görüşüyor ve x e özel hikaye atıyor x bunu hikayesinde paylasmiyor . eski attıklarını bile tekrar tekrar arşivden alıp yeniden paylaşıyor ama y ile buluşmasını paylaşmıyor. bunun sebebi nedir ? x y ile görünmek istemiyor mu ? yoksa şimdiye kadar atılan hikayelerde ki kızlar x için sadece arkadaştı ondan paylaştı y özel biri o yüzden mi atmıyor ?

1. görünmek istemiyo tabi ki sakın bundan kendine özelim iması falan çıkarma üzülürsün... kimsenin senle birlikte olduğunu bilmesini istemio

20 kasım 2021 00:32

2. Hahahah ben y değilim asla. Bu ikili için dışarıdan biriyim objektif yorumlari merak ettim.

20 kasım 2021 00:35

3. ayyy iyi süslü şükür

20 kasım 2021 00:39

4. Niye görülmek istemesin ya aşırı saçma zorla mı buluştu? Y cancellanmış biri mi? Daha önce hep arkadaş paylaştıysa friend zonelamak istemiyor olması daha olası.

20 kasım 2021 00:44

5. benim umut etme seviyem de son seçenek gibi

20 kasım 2021 01:00

6. Daha önce paylaşılan kızların x ile arkadaş olup olmadığı bilinmiyor sadece tahmin , bu arada son yazdığım bana da çok saçma geldi ama bir iki arkadaşım öyle yorum yaptı onu da eklemek istedim

20 kasım 2021 01:02