1.
gün aşırı alıyorum ben her gün gereksiz yani ekstra bir kirlenme durumu söz konusu degilse
2.
Terleme/kirlenme durumuna göre değişir.
Yazın 24 saat içinde 3 kez duş aldığım da olur, şu aralar gün aşırı da alabilirim.
Vücut kirinden hızlıca kurtulmakla, saç yıkamalı, iyice keselenmeli yıkanmayı ayırman lazım ss. Her gün huncarca kendini yıkarsan cilt bariyerin zedelenir ama terledikçe yıkanmazsan da kokarsın.
3.
2 gunde bir yikaniyorum kisin. Yazin da her gun ama saclari her gun yikamam. Kisin useniyor insan ama temiz olmak da onemli benim icin.
4.
şu mevsimde her gün yıkanmam. zaten genellikle evdeyim, bir de sinüzitim, üstüne soğuk bir şehirde yaşıyorum. benim yıkanıp paklanıp saçımı kurutup düzlüğe çıkmam 1 saati buluyor. kış mevsiminde manyak gibi her gün bununla uğraşmayı fazla buluyorum.
5.
İstanbulda her gün metroda terlediğim için ve saçlarım ince telli olduğu için evet
6.
Evet, ozellikle disari cikmissam. Ama sacimi gun asiri yikiyorum. Evde 10 kisi yasiyordur, fakirsindir fatura odeyemezsin anlarim da imkan varken hergun dus almayip dis bakimi yapmayip ic camasiri degistirmemek pasaklilik baska bir sey degil.
*Su tasarrufu da turkiye icin hikaye cunku kaynagi tuketen dus alinan su degil hatali tarim teknikleri, tarim ilaclari, fabrikalar, aritim vs vs. Olay endustriyel yani hanesel tuketim cok kucuk yuzdede.
7.
Çok hızlı duş alan insanlar için kolay bir şey bu
Bi de gün içinde girdiğin çıktığın ortamlar önemli
8.
gün aşırı yıkanıyorum kışın, yazın her gün. yazın dahil öyle 5 dk duş alıp çıkmam, haftada/on günde bir ipek keseyle keselenirim, liflenirken beyaz sabun kullanırım, kremlenirim, roll on kullanımına çok dikkat ederim, gayet de temizim her gün duş almaya gerek yok bu havalarda. bir de özellikle de 5 dk duş alanların pasaklı demeye hakları yok.
9.
Her gün alıyorum, saçım kısa olsa günde 2 kere alırdım mükemmel bir şey
10.
Pasaklilar trigger olmus lol. Aynen o kafayla 50 yil once haftafa bir kez hamama gidip kese yaptiran ama evinde banyo yapmayan insanlar da cok temizdi. Sinemada, sehirler arasi yolda, Toplu tasimada vs ter ustu parfum ve yanik yag gibi kokan kafalar kimin bu soruyla anlasildi.