her gün farklı bir pantolon mu giyiyorsunuz?

üst neyse de altı bulmak zor ve bi giydiğiniz üstü ya da altı kaç gün sonra giyiyorsunuz

1. Maşallah a1

24 ağustos 2020 18:54

2. Bir gün pantolon giyiyorsam ertesi gün etek giyip sonra elbise giyip pantolona dönüyorum.totalda 5 tane var zaten etek ve elbise de olunca sıkıntı olmuyor bence

24 ağustos 2020 18:57

3. Sarı sevmem ama kalıp güzel

24 ağustos 2020 19:02

4. Korona’dan sonra eve girer girmez tüm kıyafetlerimi kirliğe atar oldum. Öncesinde de bir pantolonu haftada max iki kez giyip yıkıyordum.

24 ağustos 2020 19:47

5. Yere göre değişir. Sadece markete çıkarken giydiğim, derse giderken giydiğim bir de gezmeye vs bakımlı olmam gereken günde giyilecekler diye ayırdım pantolonları. Nispeten eski olanları markete bankaya vs giderken giyiyorum mesela, okula düz sade bershkadan aldığım kotlarımı, gezmeye Zara'dan veya deri vs pantolon giyiyorum

25 ağustos 2020 01:00

6. teknik olarak evet. ömrümün %90'ı siyah jean ile geçiyor. ama 40 tane siyah jean var evde. kalıbı güzel bir model bulursam 4-5 tane alıyorum eskidikçe giymek için vs. bunları değiştire değiştire giysem de dışarıdan bakıldığında aynı şeyi giyiyor olabilirim. bunun dışında mavi jean ayda yılda bir, haftada 1-2 gün etek ya da elbise giyiyorum. kumaş siyah pantolonları da seviyorum, ondan da aynı tarz modelden 5 tane var. :(

25 ağustos 2020 16:02