her gün seks ile orgazm olabiliyor musunuz soruları geliyor?

ve genelde cevap hayır oluyor. yani benim cevabım hayır en azından ve buradan gördüğüm kadarıyla. sorum ise, peki seks bittiğinde ve sizin cinsel isteğiniz bitmediğinde ne yapıyorsunuz? eşiniz sizi tatmin etmeye çalışıyor mu? nasıl ilerliyor süreç?

1. O isteksizleştiği için hissediyorum, istemiyorum. Mutlu olduğum söylenemez seks hayatımda. Boşaldıktan sonra angarya olarak yapacaksa yapmasın lazım değil.

20 aralık 2020 17:59

2. Bende böyle hissediyorum ve hiç böyle bir şey talep etmedim. Çok nadir anlar dışında. Ama bazen çok üzülüyorum, sevgilimle aramız çok iyi, ilk zamanlar sekste de böyle değildik hep beni düşünürdü. Şimdi bugün az önce benim isteğimle bir şeyler gerçekleşti ve gerçekten o kadar istekliydimki, neyse o boşaldı bitti tekrar sarılalım yatalım öpüşelim diye beklerken Twitter'a falan girdi. Kızdım bende geldi bana dokunmaya başladı 10 saniye sonra omzumda uyuyacaktı az kalsın kalktı sonra maç izlemeye başladı. Kalbim aşırı kırıldı belki ilk defa belki ikinci kez seksten sonra da sevişmeye devam etmek istemişimdir ve ilk defa bu kadar bencilce davrandı kendisi. Şuan gerçekten yüksek libido ve yüksek kalp kırıklığıyla karmaşık şeyler hissediyorum.

20 aralık 2020 18:04

3. Genelde önce beni tatmin eder partnerim çok nadirdir bahsettiğiniz durum. O da boşalsam bile bazen isteğim sönmüyor hala o zaman. Hazır olunca tekrar sevişiyoruz o zaman da. Ya da yine bir şekilde tatmin ediyor el vb.

20 aralık 2020 18:05

4. Eski sevgilimle iliskimiz one night olarak baslamisti. Zaten kafamdaki tabulari yikip olaya adapte olana kadar sevisme bitti ve o bosaldi. Surecten zevk almama ragmen orgazm olamadan kaldim oyle ama eski uzun sureli iliskimden o kadar alismisim ki, bir de sonucta bir daha gorusmeyecegim adam benim icin neden ugrassin dedim oyle kivrildim kenara duruyordum. Bana sarildi, erken bosalma falan olmamasina ragmen ozur dilerim dedi ve asla angarya gibi de hissettirmeyerek beni tatmin etti. Hatta sonrasinda o gunu konusurken asiri saskin gorunuyordun demisti. Sasirmistim cunku epey. Ondan once agzimi acip bir sey soylemedigime uzuldum. Acik acik konusun bence ve eger size kendinizi kotu hissettirecekse yani sirf angarya gibi yapacaksa da bunu da soyleyin. Zaten her sey bok gibi gidiyor bir elimizde eglencemiz bu kaldi onda da tatmin olamayacaksak ne anladik.

20 aralık 2020 18:47

5. Yok nerde. Hatta bazen seksin en çok sevdiğim tarafının süslenme, güzel iç çamaşırları giyme, hazırlanma kısmı olduğunu düsünüyorum. Zevk olarak, hicbir sevgilim masturbasyon yaparken ulastigim zevke ulastirmadi beni

20 aralık 2020 18:49

6. Konuşmak istemiyorum çünkü son bir hafta içinde bunun muhabbetini yapmıştık süslü, belki konuşmasak önceden bu kadar üzülmezdim ama zaten konuşmuştuk.

20 aralık 2020 19:02

7. Bu arada asla an8 gibi biriyle birlikte değilim çok şükür dün akşam bu konuşmadan sonra ona anlattım çok üzgün olduğunu ve karantina boyunca durmadan seviştiğimiz icin ihmal ettiğini bunun icin pisman oldugunu söyledi gece telafi etmeye çalıştı ama ben uyumak istedim kızlar. Konuşmak çözüm oldu yani, en azından ne düşündüğünü öğrendim. An8in hiçbir zaman seksten sonra öpüşmek ve sevişmek ne demek bilmeyeceğine çok üzülüyorum. Yaşı da küçüktür muhtemelen.

21 aralık 2020 16:09

8. Pardon an7 olacaktı o

21 aralık 2020 16:10

9. anonim7 nin dediği doğru. peki ben bu sorunu nasıl çözdüm?boşaldıktan sonra bile devam edebilen bir partnerle. :d kendisi gibisini pek görmedim zaten cidden çoğu erkek boşaldıktan sonra hem sertleşemiyor bir süre hem de isteksizlik oluyor ama maşallah bu adamda tık yok. bu sebeple ilkinde orgazm olamasam bile ikincide illa oluyorum. kendisiyle bu sebeple evlenebilirim cidden ya djıpoagk müthiş bir şey

21 aralık 2020 16:28

10. Boşaldıktan sonra kısa süre içinde sertleşebilen erkeklerle birlikte oldum ben sanırım hep, hiç tekte kalmadı yaptığım seksler.

21 aralık 2020 16:44