herkese herşeyimi anlatıyorum kendimi durduramıyorum ?

ya cok iğrenç bişey bu. niye böyleyim ben ya ne sorunum var benim niye herkese tüm özelimi anlatıyorum.? var mı benim gibi olan :( tutamıyorum kendimi konusmaya bir başlıyorum aman tanrım sonu asla gelmiyor bazen nefret ediyorum kendimden. bir bakmışım herşeyimi anlatmışım. böyle olup kendini düzelten var mı?

1. Bende böyleyim süslü kendimi dizginlemeye çalışıyorum bunun icin içimi tek basıma boşaltıyorum boş duvara anlata anlata. Birine anlatmadan duramiyorum. İs yerine yeni başladığım hafta daha 1. Gün öğle arasında 1 saat önce tanıştığım insanlara uzun iliskimin nasıl kötü bittiğiniz aldatıldığımi anlatmıştım sonra çalıştığım süre boyunca hep üzülerek baktılar çok sinirim bozuldu

26 eylül 2020 20:53

2. Anonim 1 aynı ben aynııı ve iş yerinde ne desikodum dönüyo zaten göze batan bir tipim. Ben kendimden tiksinmeye başladım artık

26 eylül 2020 20:54

3. Yapmayın.

Derdinizi çözemediğinizden.....

Ben de bazen yapıyorum dolduğum için ama bir olayı gördükten sonra bir daha en yakın arkadaşıma bile anlatmıyorum. Bir yerde benim bu olayları anlatabileceğim kimsem yok demiş,o saatten sonra bitti. Siz de böyle düşünün...

Gelin burada yazın ama kimseye anlatmayın

26 eylül 2020 21:04

4. burada bile yazmayın duvara suya anlatın buradaki gerizekalı sürüsüne bi bok anlatmayın.

26 eylül 2020 21:05

5. Ben çözümü duvara anlatarak buldum ya da kagida yazıp yırtıp atıyorum en azından dert değil ama hoşlandığım biri var kimseye söylemeyeceğim dedim ama 2 arkadaşıma söyledim sabırla susuyorum kagida yazıyorum falan acayip kötü bir huy herkese anlatmak istiyorum ama yine iyi dizginledim Normalde arkadaşlarımın ailelerine kadar yayılmıştı 😊sizde böyle yapin susluler cidden insana dert ya da özel hayat anlatilmiyor

26 eylül 2020 21:11

6. nasıl yapmıycam işte ne problemim var acaba benim. Fikrim şu biri bişey sormadıkça konusmuycam hayat boyu

26 eylül 2020 21:22

7. Bende böyleyim asla ketum biri olamadım. Anonim 1 gibi bende iş yerimde ilk gün nasıl aldatıldığımı anlatmıştım vs. Cidden kendime o kadar kızıyorum ki

26 eylül 2020 21:23

8. ne kadar salagım ben ya. Niye ketum olamıyorum. Millet çok güzel agzımdan laf alıyor

26 eylül 2020 21:35

9. kendine bi hatırlatıcı yap, bi bileklik bi yüzük her an görebileceğin bi şey, elinde kolunda görebileceğin yere çizdiğin küçük bi işaret, iyice telkin yap kendine onu gördüğünde bi şey anlatmamayı konuşmamayı hatırlayacaksın, zaten önemli olan hiç başlamamak başladıgın zaman susturamıyorsun kendini muhtemelen, bu şekilde başlamamayı başarabilirsin zamanla.

26 eylül 2020 21:42

10. Cok mantıklı dövme yaptırıcam kendime aaaaa harika fikir