herkesten hoşlanıyorum bunun psikolojik bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum, nasıl yenebilirim?

tanıştığım her ortalama ve ortalama üstü erkekten hoşlanıyorum, ilişkimiz olma ihtimali aklıma geliyor bunu düşünüyorum sürekli. sevgilim olsa da olmasa da bunu yaşıyorum gerçekten kendimden rahatsızlık duyuyorum artık bana akıl verin

1. Süslü bunun bir çözümü yok sanırım ya. Sevgilim varken bende olmuyor ama çevremdeki insanlar benim kadar sık birilerinden hoşlanmıyor. Ben artık içimde tutup kimseye bahsetmiyorum. Bahsetmeyince de daha hızlı geçip gidiyor zaten. Hoşlanma anlayışınız da önemli. Ben hoşlandığımda gece gündüz aklımda oluyor mesela ama o an elektrik aldıysam sadece bu beğenme oluyor. Hoşlanmaysa gerçekten sevgiliniz varken sıkıntı. Normal olduğunu kendinizd kabul ettirip içinizde yaşamak en güzeli.

3 mayıs 2021 09:00

2. anksiyete ve depresyonla savaşıyorum ben de yıllardır belki başka sebepleri vardır bu durumun ama çok zorlanıyorum

içimde tutup unutmaya çalışacağım en iyisi ama bu hoşlandığım kişiyle en ufak bi etkileşimim olunca sevgilimden ayrılasım o kişiye koşasım geliyo sonra kendime saçmaladığımı anlatmaya çalışıyorum falan :(

3 mayıs 2021 09:06