hiç çok severken ayrılmak zorunda kaldınız mı?

karşılıklı severken. aile anlaşamadığı için evlenemeyeceğiniz için. böyle tecrübeleri olanlar var mı

1. evet ve biraz travmatikti. 6 ay kadar kimseyle konuşamadım, yakınlaşamadım. yeni yeni atlattığımı hissediyorum.

14 eylül 2023 15:59

2. Öyle bir şey yok.d

14 eylül 2023 16:47

3. Nasıl yok a2

14 eylül 2023 17:10

4. Aileyi karsiniza alacak kadar sevmiyosunuz demek ki. Bu da çok sevmek olmuyor açıkçası. Çok seven insanin tamam anacim sen üzülme deyip oturacağını sanmıyorum ben

14 eylül 2023 17:12

5. Süslü bence de çok seven kişi sırf ailem izin vermiyor diye ayrılmaz ya

14 eylül 2023 17:14

6. Ne demek ayrılmaz ya aile ya o ya biz dediyse sevgilinizi mi seçeceksiniz? Ömrünüzün sonuna kadar öksüz mü yaşayacaksınız aileniz hayattayken?

14 eylül 2023 17:41

7. A6 sence de burada şımarıklık yapan taraf ya ben ya o diyen aile değil mi? Tabi kim olduğuna göre değişir ama bazı aileler sırf götünün keyfine göre damat beğenmiyor bu durumda napıcaksın?

14 eylül 2023 17:55

8. Kendisi farklı bir ülkede yaşıyor. Mesafeler çok fazla. Biletler aşırı pahalı bir hafta buluşma için binlerce lira gidiyor. Vize vs işleri de cabası. Bu yüzden yürümedi. Ama Hala  seviyorum.

14 eylül 2023 20:56

9. Yeterince sevmiyorsunuzdur süslüm. Gerçekten çok sevseydiniz mutlaka bir yolunu bulurdunuz.

14 eylül 2023 21:00

10. Bazen bazı şeylerin yolu bulunmuyor. Çok sevseniz de bulunmuyor. Gerçekten ağır ve travmatik bir durum Allah düşmanıma bile yaşatmasın

15 eylül 2023 15:37