hiç aşık oldunuz mu, olduysanız yaşanan durumlar hep spontane mi gelişti?

hiç aşık olamayacakmış gibi hissediyorum. beni sevdiğini, benden hoşlandığını söyleyenler oldu ancak ben kimseye kendimi yakın hissetmedim ya da hiç aşık olmadım. dizi sektörü de benim bu yalnız kalmış hislerime ve halime körükle gitti maalesef ki. her güzel bulduğum ilişkiyi hayranlıkla izliyorum ve içim sımsıcacık oluyor ama bölümü kapattığımda yalnızlığıma bir şöyle bakıyorum ve hiç aşık olamayacakmış gibi hissediyorum belki de hayatımda hiç risk almıyorum ve dört duvar arasında sıkılıp duruyorum. sorun kendimi sevmemem değil ancak kim başka bir insan tarafından da sevilmek ve düşünülmek istemez ki? sizlerde durumlar nasıl süslülerim hayatta hiç kimse sizi sevmeyecekmiş gibi hissediyor musunuz?

1. Hiç karşılıklı bir şey yaşamadım ya ben sevdim ya karşı taraf sevdi. Ben de hiç karşılıklı aşkı, sevgiyi bulamayacak gibi hissediyorum. Ama aşk hikayeleri dinlemeyi severim ondan takipteyim

13 mart 2021 01:07

2. Yaşadığım yarım yamalak aptal ilişkilerden bıkmıştım yaklaşık 1.5 2 sene önce. Hep yarım yamalak sevgilerin peşinden koşmuştum, kimsenin hayatına girememiştim. Ehh yetti diyip girip connected adlı batakta dolanıyodum. Liseden beri yani nerdeyse bi 10 senedir falan connectedı ara ara kullanırdım öyle sanal flörtler, sohbet falan. Artık dedim ilişki falan peşinde değilim öyle önüme gelenle konuşacağım. Neyse sonra bi çocuk yazdı bana, muhabbeti de baya sardı bi hafta falan konuştuk görüşmek istedi ama ben istemedim yani açıkçası öyle birileriyle görüşeyim buluşayım modunda değildim, ne numaramızı ne sosyal medya hesaplarımızı hiçbişeyimizi bilmiyorduk öyle sadece saatlerce sohbet ediyorduk. 2019 ağustos ayı, ben okulda çalışıyorum çıkmama yarım saat kala connecteddan upuzun bi mesaj geldi. Okulun giriş kapısının fotoğrafını çekmiş uzun uzun anlatmış işte özetle eğer arka kapıdan çıkıp gidersen kesinlikle alınmayacağım, ama gelirsen eğer bi kahve içip sohbet etmek isterim bir kereliğine diyordu. Normalde böyle emrivakilerden nefret ederim hatta ürkünç bulurum ama o gün bi cesaret gittim yanına. Kahve içtik. O günden beri yaşadığımı hissediyorum. Defalarca biz yapamayız çok farklıyız dedik, bu son görüşmemiz dedik, ağlayarak vedalaştık. Askere gitti geldiği ay pandemi başladı falan derken bugün 1.5 senelik bir ilişkim var. Ve ben birini gerçekten sevmek ne demekmiş, sevilmek nasıl olurmuş yeni öğreniyorum. 24 yaşındayım, bugüne dek kimseye içimi açmamışım meğer, kimse gerçek anlamda hayatı paylaşmamış benimle. Diyeceğim o ki, aşkın nereden geleceği belli olmuyor :) Ben de senin gibi hisler içerisindeyken çıktı karşıma. Bu nedenle umutsuz olma, hiç belli olmaz. Bemim de anlatasım varmış:)

13 mart 2021 01:13

3. oldum süslü çok da spontane gelişmedi. üniversitedeydim. bir de mühendislik fakültesinde olunca aşırı seçenek vardı benim için. bir sürü insanla kısa süreli flört ettim. hepsinde beni iten bir şey buldum. onda bulamadım ama yine de aşk diyemiyorum buna. denemeye değer dedim yani. sonra tanıdıkça sevecek daha çok şey buldum, sonunda da aşık oldum.

13 mart 2021 01:23

4. Dizilerdeki gibi olmaz demeyin kiza gayet de oluyor :) umarım ask sizi bulur süslum. Biz baya kotu bir ilk bulusma yaşamamıza rağmen 2 yildir birlikteyiz, 2 yildir da pandemi hariç dizilerdeki gibi gayet.

13 mart 2021 08:57

5. teşekkür ederim süslülerim, umarım hepiniz çok mutlu olursunuz :)

14 mart 2021 15:09