hiç beddua ettiniz mi süslüler ?

bu soru bazı süslülere saçma gelebilir saygı duyuyorum fakat sorum sadece ilgisi olanlara. çok büyük bir şey olmasına gerek yok, canınızı yakan birisi için beddua ettiniz mi? bundan sonra ilginç bi olayla karşılaştığınız oldu mu? varsa böyle bir hikayeniz dinlemek isterim.

1. tabii. her gün 5 posta ediyorum ama haberlerde gördüğüm kadarıyla hiçbir sikim olmuyor orospu evladına

9 ağustos 2024 00:28

2. Ben bazen etsem de içten gelerek etmediğim için bir işe yaramaz. Niyet önemli

9 ağustos 2024 00:50

3. ediyorum ise yaramıyor etki etmiyor bana dönüyor sanki haklı olmama rağmen bu pisliklere beddua da islemiyor( ex)

9 ağustos 2024 01:41

4. Çalıştığım iş yerinde hakkım yendi, çok çalıştım paramı da alamamıştım. Yeter artık diyip işten çıktığım gün içimden inşallah batar demiştim. O günden sonra iş yapan makineler teker teker bozulmaya başlamış böyle duymuştum

9 ağustos 2024 02:05

5. İçten ve tek ettiğim çok kapsamlı bedduamdan 1 2 sonrası o kişi arabasıyla kaza yaptı arabası pert oldu...kendisine bişi olmadı ama.yaptığı iğrençliğin kendisi de farkındaydı ve eminim kaza sonrası demiştir.kesin beddua aldım diye.ona mükemmel beddualar ettim.devamının gelmesini bekliyorum.gerçi ona en büyük ceza bizzat kendisi olmak zaten.saf kötü birisiydi.

9 ağustos 2024 02:36

6. 1 2 gün sonrası**

9 ağustos 2024 02:37

7. beni üzdün sen de üzülürsün umarım ben mutlu olmadım sen de olmazsın vs beddua oluyor mu bence olmuyor empati oluyor aynısını yaşa demek. ex im beddua ediyorsun demisti de bana göre değil bunlar

9 ağustos 2024 03:01

8. Hayvanseverler sabah akşam ediyor burada

9 ağustos 2024 06:51

9. kimseye bir şey yapmadım ama bana da beddua edilmiş gibi bir hal aldı kısmetim. bir ex'imin annesinden şüpheleniyorum.

9 ağustos 2024 07:43

10. evlilik yoluna girelim diyip yok olan sevgilime bile hakettiği halde etmedim ya.etsen ne olacak

9 ağustos 2024 09:39