hiç bir şeyi başaramadım ya, böyle durumlarda da hayatın sonu değil diyenlere ekstra tilt oluyorum hayrın sonu değilse de hayatsızlık bu?

1. Zaman Anadolu sesine gittim ama yani şehrin en iyi Anadolu lisesi değil tabi ya da ortalama yanı lisesidi sürekli onu dert ettim, daha sonra da acaba daha iyisine geçebilirmeyince yıllarca dert ettim. Bundan sonra yine ortalığı bilmesi de çok kötü bir bölüme gittim sürekli buradan gideceğim diye düşündüm okulu bırakacağım diye düşündüm onu bırakamadım. mezun olduğunu ve bunları yaparken sürekli 1.02 yıl kaybettim şu anda 26 yaşındayım işim yok hiçbir şeyim yok yani yenilebileceğim bir mesleğim de yok sürekli yanlış kararlar verdim. Instagram'da bakıyorum yükleyip bitirmişsin KPSS'ye girmiş üniversitedeyken benimle olarak çalışmış fırsatları kovalamış ne yapacağını biliyor ben hala belki bir meslek edebilirim de ondan yürüyebilirim diye çırpınıp duruyorum . yemin ederim üniversite kötü kar olduğu falan deyince bütün gençlere alıp bayağı bir kötü hayatı falan nasıl geçiriyor demek istiyorum.

19 temmuz 2024 16:30

2. Önce türkçe şart

19 temmuz 2024 16:42

3. Ss bende aynı durumdayım. Anadolu lisesine bile gidemedim. 305 sbs puanıyla.

Ortaokulda sınıfımdakiler hep çok iyi Anadolu, fen lisesine gittiler. Şimdi kimi amerikada yurtdışında genetikçi,doktor, mühendis, mimar oldu. En yakın arkadaşım da mimar.

Bende kötü üniversitede kötü bir bölüm okudum. Gerçi sınıftakilerin bazıları çok iyi yere geldi. koçta falan çalışıyorlar. Bölüme ilk girdikleri andan itibaren ortalama kastılar. Staj yapmışlardır heralde. İngilizce falan kursuna gittiler. Geriye bakmadılar.

Ben bölüm ilgimi çekmiyor diye 1 ve 2.sınıfı boşladım. Tekrar lysye girdim. Bölüm de değiştiremedim. Okulu uzattım. Üniversitede arkadaşım bile olmadı diyebilirim. Zaten yaşadığım küçük şehirde okudum. Lise gibiydi. Yaşadığım şehirden dışarı çıkmadım. Ne staj kovaladım ne eğitim. Kpss de girdim ama alt yapım kötü olduğu için düzgün çalışmadım. Tek plandığım aman bir yere atanırım sonra bakarım ne yapcağımaydı. Planladığım gibi olmadı. 2 ay sonra 28 yaşına giricem. Üniversiteyi farklı şehirde okusaydım çok daha iyi olurdu. Sorumluluk almadım hiç.

Üniversitede çalışmaya başlasaydım daha iyiydi. En azından mezun olduktan sonra herhangi bir iş başvurusu yapabilirdim. İşsizim. Sınava hazırlanayım desem eğitimler 6 binden başlıyor.

19 temmuz 2024 16:46

4. sıcaktan sesli komutta yazdırdım pardon yazım yanlışları için.

19 temmuz 2024 17:07

5. kanka yani ne diyelim git kendini as bileklerini kes mi diyelim milletten ne istiyorsunuz ya

19 temmuz 2024 17:57

6. Hayatın sonu değil

19 temmuz 2024 19:29

7. çare sosyal darwinizm :)

insanların çoğunluğu sen gibi zaten. o nedenle hayatın sonu değil diyorlar. hayattan ne anladığına bağlı. sana gerçekleri söyleseler kendileriyle yaşayamazlar işte sen de bunların yansıtmasını çekmek zorunda kalmışsın

20 temmuz 2024 00:38