hiç erkek kanka,arkadasım olmuyor cok sıkıldım?

bazı kızlara bakıyorum ogrenci evinde 5 tane erkekle rakı içiyor, hepsi kızı bacısı gibi görüyor. gerçekten kankası , kardeşi gibi davranıyorlar. bizim sınıfta fazla erkek yoktu. ikili olarak biriyle samimi olsam konu biraz flörte evriliyor. ben flörtleşmiyorum fakat karsı taraf bu yönde ilerliyor. sosyal medyadan arkadas edindim mesela en basta tamamen arkadas aradıgımı, asla flört istemedigimi vs peşin peşin söylüyorum. bir yerde yine farklı tavır içerisine giriyorlar. hormonlardan mı bilmiyorum illa bi yürüme oluyor. ben biraz saf görünümlü biriyim, o yuzden mı faydalanırım diye mı dusunuyorlar bilmiyorum. benden hoslanan kankam olan cocugu reddetmiştim mesela sonra sevgili yapınca dalga geçer bırakır görürsün demiş sınıftakılere bana ödev yaptırmak ıcın yanastı gibi şeyler söylemiş. istemeden fazla güleryüzlü, biraz utangaç konustugum için hoslandıgımı, flört ettiğimi mi düşünüyorlar acaba?

1. Asla yobaz değilimdir bilen bilir, ama sizin için artık imkansız. Çünkü belirli bir yaştan sonra kadın ve erkek yakın arkadaş/dost filan olmaz, olamaz. Çocukluk arkadaşınız filan olsaydı olurdu anca

27 kasım 2020 07:55

2. Yaş kaç 15 mi

27 kasım 2020 08:06

3. Bruh girl olursan bir gün sen de şirinleri görebilirsin. Yapman gereken biraz o saflığı utangaçlığı atıp rahat konuşman. Güleryüzlğ utangaç olursan flört gibi algılarlar zaten öyle algılamaya yer arıyorlar.

27 kasım 2020 08:22

4. Benim gayet üni bitip ise başlayınca cok yakin birkac erkek arkadaşım oldu. Ama kadınların arkadaşlığını her zaman tercih ederim. Bi olayı yok erkeklerle arkadas olmanın:d

27 kasım 2020 08:55

5. Ay evet erkek kanka sevgili yapınca çekilmiyor onu da soyliyim

27 kasım 2020 09:18

6. Mont reisin kötü bir taklidisin son anonim o yazım hatası yapmaz ve böyle dan dun konuşmaz, taniyoruz artık

27 kasım 2020 09:37

7. bruh kızdan kastınız ne tam olarak? ne gibi tavırlardan bahsediyorsunuz?

27 kasım 2020 17:35

8. Danla bilic bruh girl duygu özaslan değil mesela

27 kasım 2020 19:27

9. lisede en yakın arkadaşlarım erkekken ünide bi tane bile erkek kanka yapamadım ben de.bilmiyorum bir dönem gidebildim üniye ama tanışmışlığım bile çok azdı.bazı kızlar ohoo çoktan kanka olmuştu.hani tatlış,uslu takılıyorum desem skjdsk hiç alakam yok keşke olsa da bir sevgili yapaydım hala sapım bu rahat tavrımdan.lisedekilerle hala görüşüyorum ama insan ünide takılmak istemiyor değil :\

27 kasım 2020 20:16

10. üniversite böyle sanırım. erkek kanka arkadas istememin sebebi bi eşya taşınacak olur sevgilim yoksa gelir yardım eder, kablo çekilecek olur, yardım eder gibi şeyler. mesela şohben bozulmustu arkadasımın kankası gelip tamir etmişti para ödememiştik bazen gerçekten lazım oluyorlar. kızlar gibi fesat, kıskanclık olmuyor hoslandıgım bi cocuk olabiliyor çevrelerinden bu yuzden istiyorum. kanka gördüğümle sevgili olmam zaten begenecegim tipte değil hiçbirisi.

27 kasım 2020 20:51