hiç geçmeyen karın gurultusu ?

süslüler karnım gurul gurul. 1 aydır porsiyinlarimi kuculttum ama anlamadım hala midem alisamadi mi bu duruma bugün mesela kahvaltımi saat 8 buçukta yaptım bir ince dilim kek, bir yumurta, salatalık domates vs yedim mesela saat 10 oldu karnım delinircesine gurulduyor kazınıyor krakerle vs gecistirdim sonra normal kilomun uzerindeydim o yüzden porsiyonlarimi kuculttum bir de hızlı kilo veremeyenlerdenim böyle bir yola başvurdumsbaşvurdum sizce yanlış mi yapıyorum nerede hata yapıyorum

1. Kek ne mana? Yarınki kahvaltında o ince dilim keki yeme dolu bi avuç çiğ kuruyemiş ye, biraz da peynir zeytin ekle. bak bakalım acıkıyo musun.

Porsiyon küçültme sağlıklı ve dolu dolu 2 öğün yap,ekmek pilav makarna vb basit karbonhidrat yeme kim ne derse desin. Yağı azaltma, sağlıklı yağ kilo aldırmaz. Akşam 6 dan sonra da ağzına kalorili hiç bi şey sürme. Canan karatay ve Ayşegül çoruhlu oku bi de. Kolay gele :)

6 şubat 2019 22:58

2. Merhaba, diyetisyen e giderseniz çok güzel sonuç alacağınıza inanıyorum:) tok tutan ara öğünler veriyor. kolay gelsin

6 şubat 2019 23:18

3. Süslüler teşekkür ederim cevaplar icin kek ne mana? Şu mana yurtta kalıyorum suslu kahvaltıda da gorunce dayanamadım kendi evimde olsa yemezdim 3 tane zeytin bir küçük peynir dilimi de vardı aslinda

6 şubat 2019 23:24

4. işte o canın istediği bir dilim kek senin bir iki saat sonra acıkmana sebep oluyor o yüzden manasız onu yemen diyet yaptığını söylerken. ayrıca vücuduna soktuğun 1 lokma bile şeker yaklaşık 36 saat boyunca yağ yakımını engelliyor.

yanlış anlamanı istemem ben de sürekli kilo vermeye çalışan sürekli fazla kilosu olan bir insanım. Ama sonunda şunu anladım ki insanın en çok kendisine karşı acımasız olması gerekiyor böyle zamanlarda.

o canının çektiği ve dayanamadığın şeylere dayanabilmeye başlayınca gerçekten kilo verebilmeye başlayacaksın.

7 şubat 2019 00:18