hiç kimsesi olmayan var mı? tamamen yalnız olan??

babam öldü annem çok yaşlı ve aramız iyi değil. ne anne tarafımla alakam var ne baba ama aileden kalan mallar söz konusu olsa bizi parçalayarak alırlar öyle insanlar. ne arkadaşım ne sevgilim var. hiç kimseye güvenebilecek kadar yakın değilim. yarın öbür gün ayağım kırılsa yanımda olacak bir kişi bile yok. 26 yaşındayım ve stabil bir işim yok. hayattan çok korkuyorum, her şeye karşı tek başıma olmak beni çok korkutuyor. benim gibi olan var mı, sadece duymak istiyorum? sevgiler

1. Ben tek çocuğum annemle babamın yaşı ileri. Onlar bana koşarken ben onlara koşmaya başladım. Onların kardeşleri akrabaları hep farklı illere dağılmış görüşmüyoruz. Başıma bir şey gelse arayıp yardım isteyeceğim hiç kimsem yok. Annemle babama bir şey olsa evde tek başına ölsem yıllarca fark edilmez

15 temmuz 2021 11:58

2. Ya kızlar demeyin öyle ölsem kalsam evde kimse bulmaz yok ayağım kırılsa kimsem yok diye kimsesiz falan değilsiniz iş güç insan ilişkileri bu devirde pamuk ipliğine bağlı şeyler artık bugün sevgilim kocam dostum dediğin yarın yabancı olabiliyor hayat neler getirir hiç belli olmaz hemen karartmayın enseyi. Ayrıca yalnızlığın tek çocuk olmakla da hiç ilgisi yok her kardeşi olan kalabalık ve mutlu aile olmuyor. ss ve a1 Seviyorum sizi üzülmeyin hiç <3

15 temmuz 2021 12:04

3. Süslü maalesef bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum ama ilerleyen yaşlarda ne yapacagimi inan bilmiyorum 30 yaşındayım ailemin uzun yıllar çocuğu olmamış 40 yaşındayken babam baba olmuş annem ise 37 babam 70 yaşında tansiyon hastasi annem bipolar hastası ikisi de düzenli ilaç kullanıyor. Sevgilim yok eşim yok tek cocugum aile bağlarımız tamamen kopuk bir vaziyette başıma bir şey gelse arkadaşlarımdan birini arayabilirim düşün o kadar fena. Bok gibi bir işte çalıştıktan sonra istifa ettim param yok. 10 seneye kalmaz ailem vefat ederse maalesef intihar etmeyi Düşünüyorum.

15 temmuz 2021 12:07

4. İntihar etmeyi düşünmek falan diyorsunuz. Yapmayın, etmeyin. Lütfen acilen kafanızı dağıtabilecek hobiler edinin. Yaşam şartlarınızın ne kadar zor olduğunu anlamaya calışıyorum, bir an önce de tüm sıkıntılardan kurtulmanızı tüm kalbimle diliyorum. Bir devlet Hastanesi'ne gidip psikiyatriste intihar düşüncelerinizin olduğunu lütfen söyleyin. Kimsesizim diye modunuzu düşürüp kendinize eziyet çektirmeyin. Lütfen canlarım, ballarım, güzellerim.

15 temmuz 2021 12:29

5. Çok ciddi psikolojik yaralarınız var çocukluktan gelen :( Terapiye gitmelisiniz. Psikolojiniz özgüveniniz düzelince arkadaş edinmeye başlarsınız. Yok olmaz hep yalnız olacağım düşüncesi sizi iyice dibe çeker.

15 temmuz 2021 12:45

6. Süslüm yeterli gelmemiş maalesef. Ya da doğru yerlere odaklanılmamış. İlaç tedavisinden ziyade terapi lazım geçmişte ki bu olayları çözümlemeniz için. Kulağa tuhaf gelse de tüm bunlar için annenizi affedip kendi yolunuza adapte olmanız için. Çünkü asosyalliğini sorumlusu kendisi. Sizi kısıtlamaları sonucu bilinç altınızda kodladıklarınız. Balkona çıkma, insanlarla iletişimin olmasın, erkek isimlerini sayıp yaptığı o korkunç davranış sonucunda sevgilizin olmaması çok normal değil mi. Erkek eşittir kötü diye kodlandı çünkü.

Maddiyat olarak mümkün olmayınca el kol bağlanıyor tabi ama. Youtubeda da bazı anlatımlar var. Belki onları dinlemek de bir nebze iyi gelir.

15 temmuz 2021 13:09

7. SS psikiyatriste git kuzum. Bunları aynen anlat. De ki ben tedavi de denedim olmadı. İntihar düşüncelerim var.

Antidepresan almışsın ancak düzensiz kontroller, hastalık seyrini kötüleştirebiliyor bile. Depresyon çok ciddiye alınması gereken bir hastalık. İnsanları ağzına doladığı "depresyona girdim, çıktım." gibi değil.

15 temmuz 2021 15:25

8. Ss internetten uygun fiyata online terapi yapan psikologlar bulabilirsin. Yeni mezun psikologların belirli bir süre terapiyi tamamlaması gerekiyor. İstersen ben de bakıp atabilirim.

15 temmuz 2021 23:42

9. Süslü beyhan budak'ın instagram hikayesine bakar mısın, bugün tesadüf ücretsiz terapi bulunubilecek yerleri paylaşmış.

16 temmuz 2021 13:32

10. Evet, bana yazarsanız tanışıp arkadaş olabiliriz belki. Aynı yaştayız