hiç kriter gözetmeden herkesle flört eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz ?

süslüler benim uzun zamandır konuştuğum ama sonuca bağlayamadığım bir durumum var, konu uzun anlatmayacağım. şöyle bir sıkıntı var karşı taraf biz herhangi bir sebepten konuşmayı kestiğimizde yani artık tamam dediğimizde çeşit çeşit kadınlarla birlikte olmuş. ben hayatıma kimseyi yaklaştırmazken o hiç düşünmeden bir sürü kadını hayatına almış. bu davranış hakkında ne düşünüyorsunuz? öyle ki artık alışkanlık haline gelmiş, resmen duramıyor.

1. Midesiz

28 ağustos 2018 14:42

2. Midesiz ve karaktersiz olduklarını aynı zamanda iradesiz olduklarını düşünüyorum. İnsanın hoşlandığı bir tip olur. Ayrıca onun için sadece zaman geçirme aparatıymışsınız süslücüm bunu söylediğim için üzgünüm ama.

28 ağustos 2018 14:47

3. lol ac bir kopek oldugunu dusunuyorum

28 ağustos 2018 14:50

4. gaza gelip sadece basliga yorum yaptim. ben bir kriteri olmayan erkegi ciddiye almam yorumum hala gecerli ac bir kopektir kendisi ama asagida verdiginiz detaylarda daha cok sizin ustunuze gul koklamasina bozulmussunuz gibi geldi. evet bir sorumlulugu yok evet aldatmis falan degil istedigini yapabilir ama siz de kirilmakta haklisiniz bence sanki an kollamis gibi hemen bi oraya bi buraya kosturmus cik cik cik.

28 ağustos 2018 14:52

5. Ben bunda bir tuhaflik bulamadim. Bekar bir insan, sizinle flort etmeyi de birakmis yani o dakikadan sonra istedigiyle istedigi gibi takilir. Yani siz herhalde seviyordunuz ve hayatiniza birini hemen alamadiniz ama adam sizinle ayni seviyede degil bu konuda. Zaten olsa iliskinizi yuruturdunuz. Olmamis birinin ne yaptigiyla ilgilenerek kendinizi yipratmayin. Ayrica kriter gozetse de caniniz yanardi eger hala bir seyler hissediyorsaniz.

28 ağustos 2018 14:58

6. şimdi süslüler benim bozulduğum kısım şu bizim ara verdiğimiz dönemde bana gelip ben sensiz yapamıyorum vs diyordu ama buna rağmen sürekli birileriyle birlikteydi. hiç kriteri olmaması sizce de tuhaf değil mi? bu arada aramızdaki sadece hoşlantı flört vs değildi. bana ben senin için evleneceğim kadını terk ederim vs diyordu?

28 ağustos 2018 15:01

7. Sende bunu yedin mi?

28 ağustos 2018 15:04

8. Bana göre bu karaktersizlik ve olgunlaşmamış insan demektir. Her insanın belli bir sınırı olmalı belli tipte insanlara karşı mesafe koyabilmeli. Çevremde insan olsun da nasıl olursa olsun çok zararlı bir mantık.

28 ağustos 2018 15:17

9. mesela süslüler hadi aramızdakileri geçtim bana şunu söylüyordu. tanıştığı tüm kadınlar bu şekilde çıkıyormuş, ne yapsaymış, onun suçu neymiş vs. hayatına birilerinin girmesine takılmıyorum artık ama bu kadar fazla kadınla birlikte olması hepsine kritersiz yürümesi vs can sıkıcı değil mi? dün şunu söyledi mesela şok oldum, bir ilişkide sürekli mutsuzluk varsa erkeğin başka bir kadına yönelmesi mantıklıymış bu aldatma sayılmazmış...

28 ağustos 2018 15:22

10. Öffff şiştim valla bu seni boynuzlar.

28 ağustos 2018 15:57