Şu zamana kadar elimi kullandım ama iç çamaşırımın üstünden ve galiba klitorisi uyararak yaptım. Neden bilmiyorum böyle keşfedip devam ettim. Parmak düşüncesi biraz rahatsız ediyor beni. Hafif bir Korku gibi ama mantıklı bir korku değil. Ayrıca yerinden de emin olamıyorum ddjdk sanki yapamazmışım gibi. Kafamda bir sürü endişe var bununla ilgili. Hiç parmak denemediğim için ilk seksim acılı mı olur? Kendimi alıştırmalı mıyım? Neden korkuyorum? vajinismus muyum? Kendi organımı neden tanıyamıyorum? Herkesin yaptığı bir şeyi neden yapamıyorum? İnternetten baktım bazı yabancı sitelere ama sanki girecek bir yer yok gibi bende of çok saçma ama burası dışında sorabileceğim kimse yok. Umarım kötü bir şey yazmazsınız.
Ya niye kötü bir şey yazsınlar süslü çekinmeyin. ben de hiç parmakla yapmadım. Hiç seks de yapmadım gerçi. belki seks yapmadığım için parmağımı sokmaktan çekiniyor olabilirim ben. Yerini bulur muyumdan ziyade hijyenik sebeplerle ve kanama filan olur mu diye çekinerek yapmıyorum galiba hiç düşünmemiştim bu soruya kadar.
yapmadığım için garip bulmadım ve tepki alır mıyım bilmiyorum ama sanki ilk penis girmeli diye düşünüyor gibiyim.
Süslü iyi geceler, ben uzman değilim ama kendi tecrübelerimden yola çıkarak yazmak istedim. Cinsel olarak aktif olmadan önce ben de hep elle, klitorisi uyararak yapıyordum. İlişkiden sonra bazen parmakla da yapmaya başladım, yani bunun bir sırası ya da kuralı yok. Hemen kendinize vajinismus etiketi yapıştırmayın derim, bu sadece bilinmezin verdiği bir gerginlik de olabilir. Önce biraz aynada inceleyin derim, zaten deliği kaçırmanız mümkün değil :) görsel olarak tanıyın, belki etrafına dokunun, biraz inceleyin, o bilinmezi bir atın önce. Sonra denemek istiyorsanız denersiniz. Parmakla yapmamış olmanız ilişkiyi zorlaştırmaz, ilişkinin kolaylığı zorluğu ne kadar ıslandığınızla alakalı açıkçası. Orada duvar gibi kapatan bir zar falan da yok ayrıca, bize çoğu yanlış öğretilen şey yüzünden kafamızda mantıksız bir ton korku oluyor maalesef. Kafanıza takılan bir şeyler varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
yaa hepinize teşekkür ederim cevaplar için, içim rahatladı gerçekten <3 evet aslında istemiyorsam istemiyorumdur değil mi kendim için yaptığım bir şeyde neden baskı hissediyorsam. a3 galiba görsel olarak bile kaçırdım çünkü aynada baktım dkfjd ama biraz daha kafam rahat bir şekilde belki denerim çünkü cevaplarınız beni sakinleştirdi cidden. tekrar teşekkürler :)
Bende hic parmakla yapmadim ya tirnaklarim uzun bir sey yaparim falan diye korktum hskdjs
ben yıllarca hep klitorisi uyararak yapmıştım. birkaç ay önce parmaklarımı kullanmaya başladım. ilk bir iki seferde cahillikle hazır olmadan zorladığım için orası kapı duvar sandım :D sonraki seferlerde yeterince ıslanınca önce bir parmakla denedim, sonra iki parmağa da alıştım. ama klitorisi uyarmam gerekiyor yine de.
not: eğer hymen zarınıza anlam yüklüyorsanız tavsiye etmem çünkü zarar verebilirsiniz. ben daha önce bir birliktelik yaşamadım ama umursamadığım için rahat davranıyorum.