hiç unutamayacağım sandığınız ama sonra unutabildiğiniz eski sevgilileriniz oldu mu?

benim çok sevdiğim ama artık karşılıksız bir sevgi olduğunu düşündüğüm bi ilişkideyim. bitirmeyi düşünüyorum artık ama sanki hiç unutamayacakmışım hep üzülecekmişim bir daha sevemeyecekmişim gibi geliyor, ilk kez aşık oldum çünkü.. sizin var mı böyle belki duyarsam inanırım umuduyla soruyorum teşekkürler

1. önce tüm renkler soluyor, bir daha mutlu olamayacakmışsın, bir daha sevemeyecek ve sevilmeyecekmiş gibi hissederek kendini tüketiyorsun. sonra zamanla azalarak geçiyor. unutursun.

3 mayıs 2019 02:08

2. Unutulur takintiya dönmezse unutulmaması imkansız. İlk aşkım şimdi aman iyi ki olmamış iyi ki bitmiş diyeceğim kadar uzak bana. Kör kütük aşıktım bir zamanlar oysa. Aklıma bile gelmez şimdi.

3 mayıs 2019 02:30

3. Ben varım 6 aylık ilişkiydi ilk defa aşık oldum ama olup bitiyordum gece yatarken onu düşünür kalktıgımda ilk aklıma o gelirdi ayrıldım hataları sebebi ile uzun bir süre stalk ettim ölüyordum doğum günü olduğu gece acıdan çünkü başka bir kızla kutluyordu..simdi hiç bişey hissetmiyorum yeni biri ile beraberim mutluyum

3 mayıs 2019 02:53

4. yenisi gelince eskisi unutuluyor. ben de yeni birini sevemem insanları tanımakla uğraşamam diyordum. 6 yıllık ilişkimi bitireli 1 yıl oldu iyi ki ayrılmışım diyorum artık. inşallah karşına öyle insanlar çıkar ki iyi ki ayrılmışız dersin sen de.

3 mayıs 2019 07:07

5. Oldu 2 sene sürdü

3 mayıs 2019 09:02

6. Hiç aklımdan çıkmayacak sandım.  Başka kızla gördüğümde  mideme taş oturuyordu sanki durup durup ağlamalarıma sebep olan  , finallere çalışırken  aklıma gelip tüm dikkatimi dağıtmaya sebep olan kişi  şuan olduğum şehre geri geldi.

Ben mi napıyorum ... inşallah tez vakitte geri döner diyorum.

Ben çok şükür daha iyiyim , daha huzurluyum.  Onun yaptıkları yanına kâr kaldı ve  uzaktan uzaktan beni sorduruyor

3 mayıs 2019 09:12

7. Benim oldu bir kez, şimdi o eski sevgilimle nişanlıyım. Beni pas geçebiliriz. 🤦‍♀️

3 mayıs 2019 10:00

8. catir catir unuttum hemde. hayatimin askiydi gercekten, her seyi birlikte ogrendik her seyde yanimda oldu arkamda dag gibi durdu. bazi seylerden yurumedi, sevgimiz bitseydi cok buyuk kavgalar etseydik belki daha kolay unuturdum ama ikimizinde birbirimizi sevdigini bildigim halde unutmak cok zordu ama unuttum. hayatimda suan baskasi var ve mutluyum. belki onunla oldugum kadar degilim ama mutluyum. sadece biraz zaman gerekiyor. bir gun bakicaksiniz gogsunuzu dolduran, size nefes aldirmayan sey gecmis olucak.

3 mayıs 2019 11:53

9. 2 kişiyi unuttum böyle. 6 ay sürüyor bende. Şimdi oh oh iyi ki bitti oh oh diyorum.

3 mayıs 2019 12:26

10. eskisinden daha da çok mutlu oluyorsun. sevilmediğin ilişkide mutlu olman imkansız. karşılıklı sevgiyi bulduğunda dünya gözüne çok daha güzel gelecek. her yer günlük güneşlik olacak emin ol. sadece kendine biraz zaman ver ve kendini alıkoyma, korkma.

3 mayıs 2019 13:08