yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    19 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    hic yüzünüze yüzünüze cirkin oldugunuz söylendi mi.. tekken mi söylendi yoksa etrafta birileri de var mıydı.. tepki?

    ben 6.sinifin 2nci dönemindeyken bunu sınıftan kalpsiz bir kız demisti bana. etraftaki diger kızlardan kimse de birsey dememisti; sadece o kız bana bunu diyince suratıma bakmıslardı ben ne diycem diye. ve ben bir an mors oldum kaldım.. o günü unutamıyorum ben

    1. Süslüm annem sarışın ben esmerim ve bu zamana kadar kim görse beni onun kızı olmaya yakıştıramadı. Annemi gören annen çok güzel sen neden böyle oldun diyen arkadaşlarım oldu, kilomla dalga geçen oldu. Hepsi de kız arkadaşlarımdı. Onun dışında büyüyünce insanların yüzündeki bi anneme bi bana bakınca hayal kırıklığını o kadar çok gördüm ki. Sadece bu konuda da değil. Benimle çok iyi anlaşan ancak ilk görüşme sonrası baya direkt ghostlayan erkekler oldu. Çirkinim yani yüzüme sözler dışında bas bas bağırırdığı çok oldu. 

    2 aralık 2021 00:16

    2. ilkokul ve ortaokulda sürekli söyleyen biri oluyordu

    2 aralık 2021 00:17

    3. Biri bana güzel kızsın aslında ama kendine baksan falan demişti diğer kızların yanında. Bakımsız dediği de temiz giyinen, saçı toplu ve makyajsız sıradan bir öğrenciyim. O ise derli toplu görünmeyen sadece makyaj yapan biri (kötülemek için demiyorum ama birine bakımsız diyecek biri değil işte)

    Ben de rencide olmuştum ama o an hemen "okula ders için geliyorum" dedim akdlslf şu an öyle demem ama aynı yaşlardaydım ve bi şey diyemediler sus ous oldu kız da. Sırf kendimi savunmak için aklıma ilk geleni demiştim öyle. Bazı insanlar çok kırıcı olabiliyor özellikle çocukken

    2 aralık 2021 00:18


    4. İlkokul ve ortaokulda söylenenleri çok ciddiye almamak lazım, o yaşlarda çocuklar birbirlerine karşı düşüncesiz ve insafsız oluyor. Çirkin olduğunu düşünmese bile sırf üzmek için söylemiş olabilir.

    2 aralık 2021 00:22

    5. Üniversitede bir çocuk yüzüme bakıp yanındaki arkadaşına "çok çirkin" demişti. Aynı zamanda çok uzun süredir(2 sene) peşimde koşan hatta milletin diline düşmüş bana platonik 2 kişi vardı. o yüzden gerçekten çirkin miyim değil miyim anlayamıyorum. Çirkinsem de bakıp bunu söylemeye ne gerek vardı anlamıyorum. Erkekler beğenmedikleri kadınlar ölsün falan istiyor sanırım.

    2 aralık 2021 00:26

    6. Aa şimdi hatırladım babam da birkaç kez çirkin olduğumu ima etti ama o esmer olduğum için yapıyor sanırım. Kendisi Avrupai güzellik hastası, kardeşim sarışın diye öve öve bitiremez. Çocukken hep annemi suçlar gibi "bu sizin tarafa çekti" derdi benim hakkımda.

    2 aralık 2021 00:28

    7. ergenlikte çok hissettirildi bu bana. ortaokul yıllarında yani. mesela biri çok yakın arkadaşımla ikimizin güzelliğini kıyaslayıp yanımıza gelip "şuna sordum x mi güzel y mi diye. y tabi kii dedi " (x benim) demişti . o an çok kırılmıştım ama şimdi çok komik geliyor bana. o kişiyle hala arkadaşım hatta severim de kendisini. ergenlik çok başka bir kafa takmamak lazım kafaya :d

    bir kere de lisede bir kız senin de benim de burnum ayı gibi demişti:d o zamanlar bu yüzden burnumu beğenmesem de şimdi yüzüme yakıştığını düşünüyorum.

    böyle nahoş anılarım olduğu kadar ilerleyen yıllarda iltifat da aldım çok fazla. o yüzden çok takılmamak lazım böyle boş boğaz insanlara.

    2 aralık 2021 00:35


    8. A8in yaşadığını ben de yaşadım ya hahah. Ne alaka yani birine böyle bir şey niye sorarsın hadi sordun niye gelip bana söylersin. Kız En yakın arkadaşımdı bir de öyle zorba bir tip değildi. söyledikten sonra yüzüme dikkatle bakıp tepki vermemi beklemişti.

    2 aralık 2021 00:36

    9. üniversiteden falan sonra söylendiyse sıkıntı da ilkokuldakileri ciddiye almak saçmalık o yaşta çocuklar birbirine kıskançlıktan bile böyle yapabiliyor

    2 aralık 2021 00:38

    10. Üniversitede bir "arkadaşım" sürekli ima ederdi ama oyle kapalı bir şekilde değil, baya laf sokarak. Uzun süre platonik olduğu çocuğun bana aşık olduğu ortaya çıkınca utancından iletişimi kesti. Meğer kıskandığı için yapiyormus. Güzellik olmasa da başka bir şeyini kıskanmış, kimse kimseye durduk yere bilenmez.

    2 aralık 2021 01:06