hoşlanan erkek eski sevgililerini ,flörtlerini anlatır mı?

süslüler flört ettiğimizi düşündüğüm biri var geçen görüştük ve sürekli eski flörtünden bahsetti.eski sevgilim de ilişkinin başında çok anlatırdı exlerini.bence erkek gerçekten karşındakine ilgi duyuyorsa eskileri anlatmaz sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ettim.

1. Anlatmaz ya. Sevgilim de anlatmazdı ilişkinin başında

19 aralık 2020 22:46

2. Bence de anlatmaz.

19 aralık 2020 22:49

3. hiçbiri mi hoşlanmıyordu benden eski ilişkilerime de bakınca hep buna benzer şeyler olmuş görüyorum ki.sıkıldım artık biri böyle davranınca ben de kendimi geri çekiyorum mecburen.

19 aralık 2020 22:51

4. Süslüler nasıl anlattı? Mesela benim sevgilim de anlatmıştı ama hani şöyle: "şunu şunu yapardı hiç sevmezdim, onunla hiç mutlu değildim" gibi. Sizinkiler de böyle mi anlatıyordu, bunda da bir problem var mıdır sizce?

19 aralık 2020 22:53

5. anon 4 tam olarak öyle değil detaylı bi şekilde ilişkilerinin nasıl başladığı nasıl devam ettiği en son attığı mesaja kadar anlattı bundan dolayı benden hoşlanmadığını düşündüm.

19 aralık 2020 22:56

6. Yani süslü bilmiyorum ki nasıl anlattı, uzun uzun mu konuştu, sürekli bahsi açılır mı? Bunları da düşünerekten bir kanıya varmalısın. Ayrıca bazı erkekler de hava atmak için de kullanıyor bunu. Mesela benim eski sevgilim aman işte 3 tane kız arkadaşım oldu, toplam 5 kişiyle yattım falan diye anlatmıştı bana durduk yere. Ne alakaysa. Sonradan anladım ki çoğu yalanmış halbuki. Heralde tecrübeli gözükmek için yapıyorlar

19 aralık 2020 23:07

7. bana hava atmak gibi değil de kızı unutamamış gibi geldi açıkçası ondan böyle düşündüm.yani bu konuyu anlatırken canı sıkıldı suratı düştü falan

19 aralık 2020 23:11

8. süslü erkek arkadaşımla ilk buluştuğumuzda hep eski ilişkilerini anlatmıştı ben de arkadaşız herhalde demiştim ona uygun davranmıştım 2-3 ay flört gibi değildik aylaar sonra bana aşk itirafı etti 1,5 seneye yakın sevgiliyiz değişiyor bunlar sanırım

19 aralık 2020 23:11

9. Süslü ayrılığın üstünden çok geçmediyse doğaldır ama baya bir zaman geçtiyse sıkıntı olabilir. Bence sen bu konuları konuşmak istemediğini belirtip sana karşı olan tavırlarını gözlemleyebilirsin bir süre.

19 aralık 2020 23:14

10. süslüler ben birine ilgi duyuyorsam ona eskileri anlatmıyorum.anlattığım kişileri de daha çok arkadaşım olarak görüyorum.bu yüzden friendzoneda olduğumu düşündüm. yoksa bu kadar anlatmazdı herhalde.

19 aralık 2020 23:25