hoşlandığım çocuğa özlemim arttı nasıl bi mesaj atmalıyım ama bayadır konuşmuyoruz?

iyi geceler herkese, şimdi sizin değerli fikirlerinizi almak istiyorum.  bir kaç ay önce bir yıldır hoşlandığım ama sadece iki kere buluştuğum bir çocuğa ondan hoşlandığımı söyledim ve öptüm. beni durdurdu ve şu ara kafasında sevgililik olmadığını söyledi. bu arada ilk bana yazan oydu. neyse benim de hoşuma gitti hareketi umursamayan birisi devam ederdi bence. caddebostandayız ve saat nerdeyse 3 oldu. çok güzel zaman geçirdik beraber zaten bi daha görüşmeyeceğiz diye biraz öpüşmeli elleşmeli bişeyler oldu sonra ayrıldık. tadı damağımda kaldı be süslüler. ne zaman caddebostana gitsem aklıma o geliyo ve ona mesaj atmak istiyorum. gururumdan şu ana kadar hiçbi şey yazamadım ama artık sıkıldım. sizce özlem temalı bi mesaj atmalı mıyım yoksa çok mu salakça?

1. Çok salakça :(

6 ağustos 2018 00:11

2. vayyy be süslü ammada gururluymuşsunuz he bu zamana kadar mesaj atmadan durmuşsunuz helal olsun

6 ağustos 2018 00:15

3. Ya kızlar işin saçması, tamam hoşlanıyodum da daha ikinci buluşmadan sevgili olmayı ben de istemiyordum. Biraz takılalım sonra nolacaksa olur kafasındaydım. O günden beri nasıl dayandım ve bu daha ne kadar devam edicek bilmiyorum ve bu beni boğuyo. Güzel tatlı bi anı olarak kalsın diye düşündüm başta ama insan özlüyo işte.

6 ağustos 2018 00:42

4. (yazar: felice) nasıl bi mesaj atmalıyım sizce

6 ağustos 2018 00:43

5. atmayın bence.

ben de bir çocuğa açılmıştım 1 yıl önce, o sıralar ilişki istemediğini söylemişti.

ama arkadaşlarına da beni sevdiğini söylüyordu, anlayacağınız üzere bizim durumlar biraz karışık.

instagramdan her fotoğrafımı hala beğeniyor.

o zamanlar aynı dershanedeyiz.

derse girmeden önce arkadaşına benim yanıma kimsenin oturmamasını, kendisinin oturacağını tembih ediyormuş hatta.

ama gel gör ki reddetti.

ben de bir daha mesaj falan atmadım.

bir keresinde atmaya karar verdim fakat numaramı sildiğini farkettim. (gizlinot: swh)

geçmiş geçmişte kalsın deyin.

6 ağustos 2018 01:00

6. atın gitsin ya sevgili olma niyetiniz yoksa, naber napıyosun ben caddebostandayım ;) gibi ince mesajlı bir şey yazabilirsiniz (evet yaratıcı değilim) 🤦🏻‍♀️ ama zaten uzun uzadıya üzerinde düşünülmüş bir mesaj yerine aaa aklıma geldi öylesine yazdım mesajı daha iyi olur.

6 ağustos 2018 16:04