şimdi herkes kendi sevgililerini düşünüp sizi linçleyecek, hazır olun.
süslü demek ki sizi istemiyor ki kabul etmiyor isteğinizi, sevgilisi olmaması ne değiştirir ki?
Linçlemesinler ya ona göre umutlanmayacağım şimdi bir belirsizlik olduğu için umudum var 🙁
Bunu dediğim için linçlenicem ama postegrodan bakabilirsiniz fotoğrafının altında yorumlara bakın sevgilisi varsa yorum yapmıştır büyük ihtimalle. İsteğinizi onaylamıyorsa bu çocuk zaten sevgilisi olmasa da size açık değil üzülerek söylüyorum. Umarım rahatça atlatırsın süslü.
Postegrodan görünmüyor profili başka sosyal medya hesabıda yok
Ulan bu postegro bi bende mi çalışmıyor premium bile bu sayfaya erişiminiz henüz yok diyor, açık sayfalardaki hikayeleri gosteriyor zaten onlara istesem bakarim yani, siz şimdi ciddi ciddi kilitli hesap mı görüyorsunuz bu programla a3
kanka ozur dilerim ama cocuk seni istemiyor demek ki sevgilisi olsa ne olur olmasa ne olur
Yaaa aynısı bana da olmuştı dhndndm sevgilisi var mı yok mu çok bir şey ifade etniyot çocuk bizi istemedikten sonra. Herkes herkes için uygun değildir kişisel algılamanak lazım. Tenk yu nextttttt deyip geç boşver o çocuğu
Beni isteyip istemediğine tanıdıktan sonra karar verseydi keşke
Ben uygulamayı kullanmıyorum kalbim de hayatım da bomboş, kullanan yakın arkadaşım var telefonu samsung ondan görünüyordu istediği 2-3 kişi var zaten.