hoşlandığım arkadaşımın yıllar sonra beni sevmesi mümkün mü?

bir arkadaşım var (yakın değiliz) kendisinden hoşlanıyordum ve söylemiştim de ona.birkaç yıl sevdim kendisini ama takıntı haline gelmesin diye unutmaya çalıştım.bu sırada kendisi bir kıza takıntılı haldeydi.yani benim için bulunduğum durumla aynı durumda kendisi. sevdiği kızın sevgilisi var ama buna rağmen bu çocuğa yakın davranıyor.dolayısıyla çocuk kendini kaptırdıkça kaptırıyor. ben eskisi kadar sevmiyorum ama o kadar iyi,tatlı birisi ki aklımdan da tam olarak çıkamıyor.diyorum ki ben yıllar sonra kilo versem bunun karşısına çıksam(arkadaşlarla bir araya gelerek vs) ve kendisiyle muhabbet falan kursam beni sevebilir mi? yani biliyorum kimse bilemez bunu,bu soru mu da diyebilirsiniz ama belki benzeri durumlar yaşamış olanlarınız vardır.hiç oldu mu size böyle bir şey?sizden hoşlanmadığı halde daha sonra hoşlanmaya başlayan kişiler oldu mu?olduysa anlatırsanız çok sevinirim. böyle bir şey gerçekleşmeyecekse bile hayal kurmak bile güzel geliyor.

1. 1.anonim bence de asla mutlu olamazlar ki sevdiği kız cidden kötü biri. hani hoşlandığım kişi onu seviyor diye böyle demiyorum.düşünün çocuğun yakın erkek arkadaşları bu kızla yakın olduğu için aralarını açmayı düşünmüştü. kız sevgilisi olsa da olmasa da gördüğü her erkeğe yürüyor,sürekli bir şeytanlık peşinde falan.

onun gibi iyi bir çocuk da neden seviyor bunu diye sorguluyorum bazen de işte sevgi kör ediyor.

benim onunla aramda bir şey olursa hep o kızı aklına yerleştirmiş olduğunu düşüneceğim,beni üzer belki ama o nasıl o kıza takıntılıysa ben de ona takıntılıyım sanırım.illa ki onunla bir paylaşımım olsun istiyorum.

2.anonim umarım bende de benzeri olur da hiç değilse güzel olduğumu falan düşünür.

3.anonim süslü sonuçta hem görünüş hem karakter önemli.erkek olsam şuan çok kilo almış halimle benden hoşlanmazdım bence,o zaman ondan da bunu bekleyemem.birini bu şekilde kendime çekmek istemem yanlış herhalde ama yine de bir umut işte.ne için severse sevsin modundayım şuan.

3 haziran 2019 19:42

2. 7.anonim ne alakası var acaba?

arkadaşımdan hoşlanıyoru hepsi bu.o da başkasını seviyor.

siz birini sevseniz başkası da sizi sevse kimin eli kimin götünde belli olmuyor mu olacak?

3 haziran 2019 20:25

3. süslüm mümkün ben yaşadım bunu hemde birkaç kişiyle, eskiden pek guzel bir kiz oldugum soylenemezdi yaşıtlarıma gore, birkaç yıl görüşmedikten sonra fazla guzellesmis bi şekilde eski arkadaslarimla ayni ortama girdim ve gorusmeye devam ettikten bir sure sonra ayni ortamdan 2 kisi birden benden hoslanmaya başlamıştı, bir arkadasim daha var farkli ortamdan onunla da ayni sekilde oldu

3 haziran 2019 21:02

4. Ben böyle bi durumu yaşadım. Kilo verince açılıcam diyodum ben ama. Sonra biriyle tanıştım sadece arkadaş olarak başta ama sonra ikimiz de birbirimizden hoşlanmaya başladık ve 2 yıldır çıkıyoruz. Bu süreçte aklıma bile gelmemişti şu yazıyı okuyana kadar. Belki de karşınıza başka biri çıkmadığı için siz ona taktınız ve gerçekten birine aşık olunca unutucaksınız. Umarım mutlu olursunuz

3 haziran 2019 21:02

5. 9.anonim belki de dediğiniz gibi olur ve asla aklıma bile gelmeyecek biri olur kendisi ama yine de düşünmeden edemiyorum.tesekkur ederim :)

8. Anonim ah ne güzel.baskasinda gözüm yok ama o hoslansa benden ne güzel olur.

Ne gibi değişiklikler oldu sizde? Kilo verdiyseniz nasıl bir süreçle verdiniz?

3 haziran 2019 22:13

6. süslüm biraz uzun yazabilirim şimdiden kusura bakma ama içinde bulunduğun durumu çok iyi anladığım için tavsiye olarak yaşadıklarımı yazmak istedim

oncelikle eski diye bahsettiğim zamanlar lise zamanlarım, şu an universitedeyim onu belirtiyim

lisedeyken kaşlarımı aldırmıyordum, lise sonda kaş tasarımcısına gittim ve dağınık yüzüme çokta yakismayan kaslarimdansa su an herkesin ne kadar guzel dedigi ve yuzume yakisan kaslarim var

kendime cok daha iyi bakmaya basladim, cildimde hicbir zaman bir problem yoktu sivilce vs ama yine de cildime iyi bakmak ve ayda bir 2 ayda bir profosyenel cilt bakimina gitmek gibi bir karar almamin sonucunda su an bebek gibi bir cildim var ve size su kadarini net bir sekilde söyleyebilirim cildiniz gercekten cok güzel oldugu zaman, hos bir kadin olarak gorulmeme ihtimaliniz yok gibi bir sey, dedigim gibi gecmiste de bi sikintim yoktu cildimle duzgun bir cilde sahiptim ama su anla kiyaslayinca farki ve cildin onemini net bir sekilde anlayabiliyorum

kendime bakmakla ilgili bir diger sey saclarim oldu, saclarimi kendime yakisicak guzel bir renge boyattim ve bakimlarimi ayni cildim gibi ihmal etmedim ve her zaman fonlu yada masali vs yani yapilmis ve hos duran saclarla geziyorum, hani dustan ciktigim zaman direk fon cekmek bi rutin benim icin kimse saclarimi kotu gormemistir 2 yildir diyebilirim

kiyafet konusunda radikal degisikliklerim oldu, iyi bir fizik ve her zaman hos giyinmek sizi cok guzel gosterir bu bence en onemli seylerden birisi, su an eskiye oranla kilo aldim bu arada süslüm kiloyla da inanilmaz baglantisi yok ama uzaktan birinin size baktigini dusunun ve o an 15 kilo fazlanız bile olsa giyindikleriniz guzelse ve kendinize yakistirdiysaniz, giyindiginiz ortama uygunsa kiyafetler bu sizi cok degistiriyo ve hos gosteriyo

ben bir de lens kullanmaya basladim renkli ama bu tabiki su an sizin önyargıyla yaklasacaginiz bir husus olabilir ama soyle acikliyim, gozlerim zaten bozuk ve saclarimin dipleri bal rengi ve lenslerimde bal rengi, inanilmaz bir uyum ve dogallik var yani gözünüzde yanlis canlanmasin

her seyden once benim ozguvenimde cok buyuk bir artis oldu üniversiteye basladigim zamanlarda ve eski arkadaslarimla gorustugum zaman kendimin farkinda bi insan olmam onlarinda beni fark etmesini sagladi diyebilirim

3 haziran 2019 23:04

7. teşekkür ederim 8.anonim uzun uzun yazmışsınız.

benim asıl değişimim kilo verince olacak sanırım çünkü mesela o arkadaşımla tanıştığım zamanlar yaşım daha küçüktü ve benim de kaşlarım kötüydü,makyaj yapmıyordum(göz altlarım çok mor olduğu için kötü duuryordu baya)

ama zamanla bunlar düzeldi,yüz olarak kendimi beğeniyorum.Sivilce sorunum var ama bu sorun da eskiden daha kötü olup düzelmiş bir sorun ki makyajla halloluyor zaten.

aslında ben saçımı kesitirip simsiyan boyatmak istiyorum.daha çok mu daha az mı yakışır bilmiyorum ama yenilenmiş hissedebilirim.tabii bu isteğim çok daha eskiye dayanıyor,sırf onu sevdiğim için falan değil yani.

kıyafet konusunda haklısınız kesinlikle.

kilo verirsem bambaşka birine dönüşebilirim diye düşünüyorum.daha önce kilo verip geri almıştım ve cidden çok daha sağlıklı bir görüntü oluşturuyor.bir de sıkılaşarak kilo verirsem giydiklerimle vs iyice özgüvenli olabilirim.

tam size olan şeye ihtiyacım var şuan :) ilk gördüklerinde kim bilir ne kadar şaşırmışlardır :D

3 haziran 2019 23:12

8. sac konusunda sizi iyi hissetircekse kesinlikle yapmalısınız süslüm, o kendinizi begendiginiz haliniz bile neler degistiriyor bi bilseniz:))

kilo vermek icin cabaladiginiz zaman inanin cok kisa surede inanilmaz degisimler yasaniyor, ben 2 ay gibi bir surede 10-12 kilo civari vermistim ve cok yuksek kilolardan baslamamistim diyete ve emin olun 2-3 kilo bile goruntuyu cok pozitiflestiriyor

valla süslüm yuz ifadelerinden ve benimle tekrar tekrar bulusmak istemelerinden anladigim kadariyla baya etkilenmislerdi umarim sizde bu guzel duyguyu tadarsiniz, ha bu arada sunu da belirtiyim su an benden hoslananlardan birisi lisede benimle dalga geçerdi biyiklarin mi cikti vs diye, su an ben onunla dalga geçer konuma geldim:))

3 haziran 2019 23:19