yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    8 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    hoslanan erkek neden yazmaz? hoşlandığını nasıl anlarız?

    merhaba, bundan bir iki ay öncesinde, tesadüfen birisi ile tanıştım. tanıştığımız yer bir gönüllü yardım ekibi gibi bir şeydi. tanıştığımız gün arkadaşca ve oldukça yakın davrandı. açıkçası ben de kendisinden etkilendim ama normal davrandım. örneğin en son ayrılırken uzun süre elimi sıktı. eve varıp varmadığımı sordu vs. o hafta boyunca da ara ara mesaj attı. fakat bu sürede ben sevgilimden yeni ayrıldığım için çok da yakın davranmadım. sonraki ay instagramdan ekleştik. kendisi oradan tekrar gündelik bir şeyler yazdı. ve ondan sonra ben kendisini yanlışlıkla telefondan sildim. silinmiş daha doğrusu. o dönem instagramı da kapamıştım, şu an hala kapalı. sonra, bu kişiyi ben ekledim tabii ki bir kaç hafta sonra. fark edince. kendisini başka bir platformdan ekledim. o da anında kabul etti. ama kendisi ile bir konuşma olmadı aramızda. bu gönüllü olan kuruluş bu ay bir toplantı gerçekleştirdi. ben de gittim. kendisi de oradaymış. ondan çok uzak bir noktaya oturdum, gördüğü gibi bana selam verdi ve beş dakika sonra yanıma geldi oturdu. çıkışta da benimle çıktı. ama mesaj atmadı. uzun da bir yazı oldu ama ben bu kişiyi anlayamadım. nasıl davranmalıyım? arkadaşça mı davranıyor, yoksa başka bir şey mi çözemedim. bir de instagram da eklediginde o donem eski sevgilim ile ilgili bazi seyler hala duruyordu. buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim.

    1. ikinci sefer sıcak davranmadıysan umudu kesmiş olabilir. 

    20 ekim 2019 01:49

    2. Normal davrandım. Ama soğuk değildim. Kesinlikle. Samimi ve arkadaşça davrandım. Benden mi bir adım bekliyor, hep kendi adım attığı için, yoksa arkadaşça mı anlayamadığim icin yazdım.

    20 ekim 2019 01:52

    3. Buna benzer bir durumu geçmişte ben de yaşadığım için. O da başka bir hikaye.(gizlinot: Swh) Yanlış anlaşılırım diye. Ama boyle de hep ters gittim çocuğa, sildim vs. Ondan mı diye de geçmiyor değil aklımdan.

    20 ekim 2019 01:54


    4. Cocugun ümidi varsa bile eski erkek arkadasini gorunce geri adım atmıstır .friendzone yani

    20 ekim 2019 02:16

    5. Öyle olmasaydı iyiydi.

    20 ekim 2019 02:19

    6. direkt yürüyün gitsin...

    20 ekim 2019 02:52

    7. süslü, eve varıp varmadığınızı sormuş, hafta boyunca mesajlar atıp halinizi hatrınızı sormuş. yani adam flört aşamasına geçmek için yapılacak her şeyi yapmış. daha ne yapsın? adamın yerine kendimi koyuyorum: birisinden hoşlanacağım, ilk buluşma sonrası hemen mesaj atacağım, hafta içi de mesajlar atacağım ama karşımdaki hep uzak duruyor, ben konuşmayı başlatmadan başlamıyor, benim attığım mesajlara da mesafeli ve kısa yanıtlar veriyorsa benden hoşlanmıyor derim, yapacağımı yaptım deyip vazgeçerim. ki zaten heyecan meyecan da artık kalmaz, adamın hevesi kursağında kalır. kimbilir o mesajları atarken kaç saat düşündü de attı, sonuçta tanımadığı birine bir şeyleri bahane ederek mesajlar atıp muhabbet kurmaya çalışıyor, kolay değil. 

    anonim 3, keşke o yoğun flörtöz tavırlara karşılık açılmasını beklemek yerine siz de bir karşılık verseydiniz.  Yani süslüler bi acayipsiniz gerçekten, adamlar bir şeyler başlatmak için her şeyi yapmışlar ama hala açılmasını bekliyorum tribindesiniz. Sonra vazgeçip başkasına yönelince de yine adamı suçluyorsunuz. Ömür boyu karşılık vereceksiniz diye bekleyecek hali yok ya, aynı heyecanlı duyguları paylaşan biri çıkınca anında gider tabii. 

    20 ekim 2019 05:58


    8. Anonim 8 merhaba, normalde öyle davranan bir insan değilim fakat, tanıştığım dönem sevgilimden yeni ayrıldığım kafamın çok karışık olduğu bir dönemdi. Üstünden zaman geçince tekrar kendim adım atmadım. Bu olayı da kafamda bitirdim aslında. Sonra tekrar karşılaşıp ben uzak durmama rağmen yakın davraninca adim atmakla atmamak arasında kaldım aslında. Ben mi yanlış anlıyorum diye sordum kendime biraz da. Yani arkadaşça davranıyor ama ben mi yanlış anlıyorum gibi. Dediğim kişi oldukça eli yüzü düzgün, zeki, esprili birisi. Herkese mi böyle diye düşünmüyor değilim. Biraz güven sorunum var insanlara. Cevabınız için teşekkür ederim yine de. :)

    20 ekim 2019 11:11