hotiç ayakkabı kalıpları nasıldır?

internetten hotiç ayakkabı almak istiyorum ama kalıpları nasıldır acaba? bir de benim ayaklarım taraklı. siz normal numaranızdan bir numara büyük mü alıyorsunuz? klasik ayakkabı bu arada topuklu değil.

1. Ben sezon icerisinde bir bot almistim hayatimda giydigim en rahat en guzel botlardan biriydi. Bilekte ve ucu hafif genis bir bottu dikis fln yoktu. Ilk basta tabani sert geldi ama yurudukce yumusadi mi ayaklarim mi alisti bilmiyorum fakat gercek anlamda rahatti. Yani benim numarama botum tam oldu acikcasi ama diger ayakkabilar hakkinda bir bilgim yok. Bu arada benimki alt marka olan yaya idi .

10 mart 2018 23:03

2. benim beğendiğim ayakkabının markası da yaya. umarım iyi çıkar o da.

10 mart 2018 23:06

3. Cikar bence suslu benim de ayaklarim tarakli. Ucunda dikis yoksa ve dar degilse eminim begenirsiniz.

10 mart 2018 23:09

4. Botunu aldım gidip mağazadan aldım, geçen yıldı. Kendi numaram büyük, bir küçük numara ise küçük gelmişti. Kendi numarama kalıp koydu ordaki görevli. O zaman görevli kalın çorapla iyi olur küçük almayın demişti. Ama şu an sanki küçük numarayı alsam daha iyiydi gibi geliyor. Kalıba rağmen bol hissediyorum ve kalın çorap insanı değilmişim onu anladım (gizlinot: swh) Bir arkadaşımla da bu konuyu konuştuk sonrasında ve hotiçin kalıpları geniş demişti o da.

Rahatlığı konusunda ise bir sıkıntı yok gayet memnunum. Ama ayak kişiden kişiye çok değişen bir şey. Eğer mağazada deneme imkanınız varsa deneyip öyle sipariş verin derim. Ya da aldığınız takdirde sorun yaşarsanız mağazada/online iade/değişim şartlarını göz önünde bulundurun derim.

10 mart 2018 23:16

5. anladım süslüler benimki dikişli bir model oxford tarzı dediğimiz. bir ara mağazalarına uğrasam iyi olacak. çok teşekkürler

10 mart 2018 23:22

6. Benim de ayaklarım taraklı. Bir tane loafer tarzı yumuşak deriden var, rahat ama uzun zaman yürüdüğümde ağrıtıyor ayaklarımı. bir tane oxford tarzı var bağcıklı, o da yumuşak deri(yaya) ancak ucu kapalı ve hafif sivri gibi. Sanırım bu yüzden çok rahat değil. Bir tane de botum var, onun da ucu hafif sivri gibi. Bu da çok rahat değil. Belki de ayaklarım taraklı olduğu içindir, bilemiyorum. Hepsi kendi numaram bu arada. Bu kadar rahatsızlığa rağmen neden aldım, tasarımlarına ve renklerine kandım :/ Ama şimdiki aklım olsa almam çünkü ayakkabı çok önemli. O yüzden denemeden almayın derim ben.

10 mart 2018 23:26

7. hotiçten bir bot aldım 3 yıldır giyiyorum en ufak bir yırtılma bile yok. yalnız 37 giyiyorum kalıbı biraz büyük kalın çorapla giyiyorum. deneyin bence. Bendeki dünyanın en rahat ayakkabısı gerçekten.

10 mart 2018 23:28

8. Kalıbı biraz büyük +1

az topuklu bir ayakkabı aldım çok çok rahat. En küçük numarası 36 olduğu için 36 aldım, normalde de ince çorapla topukluda 36 giyerim ama 35i olsa o daha iyi olurdu içinde ayağım oynuyor (ama ayaklarım taraklı değil)

10 mart 2018 23:49