iç giyim mağazasında çalışanlar, yardım, hata mı ettim?

geçenlerde bir iç giyim mağazasına başvurdum süslüler. fakat deneyimli eleman arıyorlardı. deneyimim olmamasına rağmen var dedim çünkü bu işe gerçekten ihtiyacım vardı. pazartesi başlayacağım ama gerçekten hiçbir şey bilmiyorum. daha önce iç çamaşırı mağazasında çalışan süslüler neyi bilmem konusunda yardım edebilirler mi? ne kadar zor olabilir ki alt tarafı iç çamaşırı diyerek deneyimim var dedim ama biraz korkuyor gibiyim. işe başlamadan önce mutlaka şunu şunu bil, bak dediğiniz bir şey var mı? şimdiden teşekkür ederim.

1. Ben çalışmıyorum ama tahminimce müşterilerin bedenlerini bulmalarına yardımcı olman lazım gerektiğinde. Buna biraz bak istersen. Yani sütyen bedeninden bahsediyorum. Bunun dışında stok, gelen giden rafa dizilecek vs bu işlerden de anlamanı bekliyolardır muhtemelen. Kurumsal bir yere mi girdin, eğer değilse çok önemli değil bence ama kurumsalsa biraz bocalayabilirsin. Kasadan falan da anlaman lazım olabilir

25 eylül 2021 09:46

2. Kurumsal bir yer değil ama küçük bir yerde yaşıyorum. Buranın en bilindik iç çamaşırcısı. Dediklerinize teker teker bakacağım süslüler. Etiket/kasa işini hiç bilmiyorum ama kısa sürede kavrayabileceğimi düşünüyorum. Umarım bu işte de bocalamam.

25 eylül 2021 10:37