iş başvurusu cevap kaç güne gelir ?

süslüler yeni iş için başvurdum bugün kariyer yenibiris ten acaba kaç güne cevap gelir :(

1. masum bi soru :( anladığım kadarıyla sadece sizin başvurunuz var herhangi bi gorusme olmadı. eğer böyleyse bunun bi cevabı yok. hic belli olmaz bir hafta, 10 gun, 3 ay 5 ay vs. ya da hiç dönüş olmaz:(

23 şubat 2021 17:18

2. yenibiriş ve kariyer.net den geri dönüş hiç görmedim...

23 şubat 2021 18:19

3. öz geçmişime başvurudan 8 ay sonra bakan bile oldu. unutun, sürpriz olsun.

23 şubat 2021 18:40

4. iş başvurusu değil de iş başvurusuna başvuru yapmışsınız. üstteki süslünün de dediği gibi çok uygunsanız 2 gün sonra da gelir, hiç gelmeyebilir de. ancak yanlış hatırlamıyorsam uygun olmayan adaylara e-posta ile bilgilendirme yapıyorlardı. şu an sistem öyle mi bilmiyorum.

23 şubat 2021 20:00

5. Teşekkürler cevaplarınız için (: süslüler siz nerelerden başvuru yapıyorsunuz acaba. Geri dönüş az sanırım böyle yerlerden

24 şubat 2021 00:50

6. ben uzun süredir iş başvurusu yapmadım. şirketlerin kendi ik bölümlerine de yapabilirsiniz. iletişim kısmında oluyordu e-posta adresleri. malum pandemi dönemi, dönüş ne derece olur bilmiyorum. çok beklentiye girmeyin ama umudunuzu da kaybetmeyin. birgün illa işler düzelecek.

24 şubat 2021 00:54

7. Teşekkür ederim süslülerim.

24 şubat 2021 14:39

8. hiç olmuyor:(