ifsa korkum ve okula gitmek istememem kizlar yardim edin nolur?

susluler okul acilacak biliyorsunuz. ben gecen senenin başında birisiyle tanıştım başta o benden hoşlanıyordu benim hiç hissim yoktu. sonra bir gün bir takım olaylar oldu ve biz birlikte olduk. benim o günden sonra gözüme perde indi cocuga deli divane oldum her anı zihnimin onunla mesgul oldu. neyse ilerideki aptalliklarimi anlayin diye bu ayrintiyi verdim. git gide aramizdaki sey tuhaflasti artik ben bir sey bekledigimde senden kopamıyorum ama iliski istemiyorum vs vs sacma sapan bahaneler getirdi bana. ne tam gitti ne tam kaldı. bir isim koymadı. sonra bir gün acı bi sekilde sevgilisi oldugunu ogrendim ona bunu gosterdigimde de bana hakaretler edip her taraftan engelledi ben hic bir sey diyemeden. bana bunu söylemedi hic sevgilisi oldugunu. aradan zaman gecince bi kiz fake bir hesap bana mesaj atti senk rezil edicem sevgilimi ayartmissin onunla yatmissin gibi seyler ama öğrendikten sonra azicik bile bi iletisimim olmadı o adamla zaten bi de papara yedim kızdan. neyse bu adam da benim fotograflarim var yuzumun olmadigi ama. bunlar beni cok korkutuyor okula baslamak istemiyorum aklima geldikce. bu arada adamın da bende fotograflari var bi tanesi nude sayilmaz ama yuzunun yarisi belli ses kayitlari var filan. sileceğim silemiyorum her ihtimale karsi nasil bi yol izlemeliyim bu okul nasil bitecek?

1. Bı avukat bulup çocuğun sevgilisine sal. Durumun yoksa da bu işi kotaracak birini bul kızı arayıp korkutsunlar, ben av, bilmem kim kişisel verilerin ifsasi, şantaj tehdit vb şöyle suçtur böyle suçtur müvekkilimin tekrar rahatsız edilmesi halinde gerekli hukuki süreci başlatacağız şeklinde

30 ağustos 2020 01:02

2. Süslü en kötü dedikodu çıkartır, dedikodular da unutulur gider yani. Eğer lisedeysen fotoğraflardaki ben değilim de, git hocalara şikayet et beni tehdit ediyor vs diye o tarz bir mesele olursa. Üniversitedeysen zaten uğraşma bile yani bende de sana ait fotoğraflar ses kayıtları var de kapattır konuyu, kimsenin ünide böyle dedikodulara riayet edeceğini düşünmüyorum. Bizim umrumuzda olmazdı böyle şeyler.

30 ağustos 2020 01:03

3. Yüzün yoksa da sonuna kadar inkar edeceksin. E be kardeşim neden böyle şeyler yaparsanız anlamam ki.

30 ağustos 2020 01:04

4. Suslu hesap fakedi. Olay aylar once yaşandı. Ama okul baslayinca kiz triplere girerse kendi kendine. Okula gelir rezillik cikarirsa ben soka girerim herhalde oyle bir sey olsa .Direkt kendi kimligiyle bana zaten hiç yazmadı.

30 ağustos 2020 01:05

5. Süslü çocuk değil de kız intikam için fotoğraflarını yayabilirmiş gibi geldi bana. Deli gibi korksan bile cesur görün, ifşa durumunda da hukuki yoldan hakkını aramaktan hiç çekinmeyeceğini de belli et ki yapamasın.

30 ağustos 2020 01:06

6. Kim oldugundan eminsen ip adresinden çıkarttık dersin ödü kopar daha iyi

30 ağustos 2020 01:07

7. Ya gelir kavga mavga cikarirsa kız işte ne bileyim herkesin ortasında. Kız benim onu bildigimi dusunuyor galiba serefsiz ne anlattiysa. Yoksa en gunahsiz benim bu işte. Adam bir sey yapamaz zaten onun da her seyi bende var ona kalirsa ama kiz gelir kavga mavga eder diye iste

30 ağustos 2020 01:07

8. Peki sen durumu açıkladın mı? Sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra görüşmeyi kestiğini söyledin mi? Söylemene rağmen sevgilimi ayarttın orsp tavrındaysa yakın arkadaşları arasında dedikodu çıkartır o da 2 güne unutulur gider sıkma canını

30 ağustos 2020 01:08

9. Ses kayıtlarında neler var işine yarar mı kız arkadaşa karşı

30 ağustos 2020 01:09

10. Suslu kendi kimligiyle yazsaydi anlatirdim her seyi ama fakeden yazdigi icin sadece dediklerini inkar ettim oyle bir sey olmadigini soyledim

30 ağustos 2020 01:10