iki erkek bir kadın seks yapan var mı?

çok merak ediyorum çok istiyorum ama hiç cesaret edemeyeceğim sanırım. pornolardaki gibi güzel oluyor mu yoksa psikolojik olarak zor bir durum mu yaratıyor? sevmediğim biriyle öpüşemiyorum bile ama bunu çok merak ediyorum niyeyse. yaparsam sonradan pişman olurum dimi?

1. Anonim 1 penetrasyon sırasında acı hissettiniz mi peki? Sadece o ise mı odaklanıyorlar yoksa öpüşme, sarılma vs de oluyor mu? Seviştikten sonra sarılarak uzandiniz mı mesela ya da direk giyindiniz mı nasıl oldu? Ya da sonradan o kişilerle görüşmeye devam ettiniz mi sonraki süreç nasıl ilerledi

17 şubat 2022 13:57

2. Anonim 1 hayalimdeki hayatı yaşamakla meşgulsün süslü saygılar dilerim

17 şubat 2022 14:15

3. Ben de kafaya takmıştım, sürekli mfm izliyordum, 2 kere yaptım rahatladim. Artık o kadar ilgimi çekmiyor. Ortam olursa tabii neden olmasın agsghs ama aramam yani.

17 şubat 2022 14:23

4. Anonim 5 değerli gördüğüm için bedenime zevk aldırmaya çalışıyorum yobaz zihniyetini alıp defol sorumdan

17 şubat 2022 14:41

5. iğrinçsiniz yi hiç mi bidininizi siyginiz yik asfdfsdafsda burada cima var cimaaa, yallah onedio'ya!

17 şubat 2022 14:41

6. Süslü kadınlara hiç ilgim yok ya başkasının vajinasına falan hayatta dokunmam iflah olmaz bir heteroyum bayılıyorum erkeklere

17 şubat 2022 14:42

7. Unide yapıyor millet sandviç olmuş diyorlar kızların arkasından. Kötülemek için demiyorum da aklıma geldi öyle. Fikir olarak fena değil uygulamada nasıl olur bilemiyorum

17 şubat 2022 14:43

8. a7 kanka kızlar tek başına mı sandiviç oluyor. orada 2-3 erkek olmuyor mu hiç? cinsel eşitliği salın lütfen.

fakat korunun, hiv aşınızı olun, sonra salın. ayrıca annenizin yanında dur yere "bence sandiviç özgürlüktür, ihtiyaçtır" falan demeyin. sdafadfsasf

17 şubat 2022 14:49

9. Hiç yapmadım ama bende grup izleyip zevk alıyorum. Ffm ve mmf farketmez ikisini de izlerim. Deneyimleyenler erkeklerin kadının zevkine odaklanması lazım demiş mantıklı olan budur zaten bence. Her iki ilişki türünde de kadınların zevkine daha çok önem verirsen kadınlar daha çok yükselir ve otomatikman sende daha iyi bir sex deneyimi yaşamış olursun. Kadını düşürürsen bişeye benzemez bu olaylar (tahminim bu yönde yani). Bide iktidar mücadelesine girilmesi kötü olur sanırım. Mmf de erkeklerin beni çok daha beğensin arzusu veya ffm de kadınların beni daha çok beğensin arzusundan bahsediyorum. Ben kesin girerdim iktidar mücadelesine absjskslslsl o yüzden hiç yapmayı düşünmüyorum. Erkekler de benim için girse gerilirim açıkçası sndjskslsls

17 şubat 2022 15:09

10. Anonim 3 süslü memeye dokunmaktan iğrenmem gibi geliyor ama zevk vereceğini de hiç sanmıyorum. Ama vajina kırmızı çizgim gerçekten düşüncesi bile iğrenç geliyor. Keşke kadın vücudu daha çekici gelseydi iki kadın bir erkek daha kolay olurdu

17 şubat 2022 15:37