iki kişi arasında kalıyorsan aslında ikisi de senin için doğru insan değildir?

bu çok doğru dimi süslüler? çünkü öyle olsa emin olurd dimi

1. Kusura bakmayın da çok tırt bi laf bence ya :/

2 eylül 2019 19:09

2. süslü:dddd noldu kız anlat. birinin kesin büyük bir falsosu vardır da farketmek istemiyorsundur.

2 eylül 2019 19:11

3. Yok süslüm ne kusuru mantıksızsa söylemeniz mutlu eder beni hatamdan dönerim

2 eylül 2019 19:11

4. İki kişi arasında kalmıştım süslü ahshshs birisini devre dışı bıraktım yani olmayacak duaya amin demedim olmuyordu çünkü aşırı mantıksızdı ikimizin yanyana gelmesi tekrardan. Şimdi de diyorum öteki de umrumda olmasın çünkü yani sonuçta ona da net yaklaşamadım kafam karıştı yani onu seviyor istiyor olsam karışmazdı kafam boş ver onu da diyorum o yüzdenn

2 eylül 2019 19:14

5. Gecen yasadim bu durumu soru acmistim hatta. Bence dogru degil bu laf. Hayatima sonradan giren kisiden cok hoslandim ama yanlis zamanda karsilastik olmadi. Eskisi olan sahisin da degerini anladim bu surecte. Dogru insan lafi cok klise ve degisken bir laf. Dogru nedir bilinmez ama iki kisi arasinda kalabilmek ve ikisinin de dogru olabilme ihtimali bence vardir

2 eylül 2019 19:16

6. Öfff çok saçma ve egoist bir söz kim söylüyorsa bunu. Sanki dünyadaki son kadın/erkek sensin, millet senin için yarışıyor da arada kalıyosun. Sal milleti kalmazsın arada Marada bir ton insan var bir sana mı kaldı yani

2 eylül 2019 19:21

7. Arada kalmak için illa insanların benim için yarışması gerektiğini bilmiyordum. Evet aklımda iki insan yer ediniyor şu sıralar. Sanki iki kişi bana aşık demişim. Aksine doğru olmaya çalışıyorum karşımdaki insana. Duyduğum hissi tartmaya ve ne olursa olsun net olmadan flört bile etmek istemiyorum hem bana hem ona haksızlık olmaması açısından. Gidip başka insanlarla birlikte olabilirler açıkçası kimseye engel olduğumu düşünmüyorum. Yani insanları salmamı gerektirecek bir şey de yok ortada

2 eylül 2019 19:42

8. anonim 6 nın yaşadığını yaşadım.hayatıma ikinci giren gerçekten sevdi beni ama zamanla olmadı ilk kişi çok daha değer veren biriydi ve onunla arkadaşlıktan öteye gidememiştik sevgilim hayatıma girince o çıkmak zorunda kaldı ve bazen onu çok özlüyorum şuan ikisi de yok...

2 eylül 2019 20:36

9. Anon8 oha aynisi ben de bana deger veren eski sevgilimi secmistim onla devam etmistim diger kisi de zaten bana o kadar deger vermemisti arkadas bile kalamadik bi tartismayla bitirdik her seyi. Ben su an o yeni kisinin etkisiindeyim ama sevgilimin degerini anladim bi yandan. Gercek seven deger veren vs bunlar onemli seyler.

2 eylül 2019 20:52