ikinci el test kitabı almak mantıklı mı?

malum test kitapları çok pahalı. üniversite sınavına gireceğim, ikinci el sitelerinden çok eski olmayacak şekilde 2018-2019 basım içi temiz kitapları almak mantıklı mı? müfredat konusunda veya başka bir konuda sıkıntı yaşar mıyım? bir de bir sorum daha olacak, indirimli ya da görece uygun fiyatlı test kitabı satın almak için önerdiğiniz bir internet sitesi vs var mıdır?

1. Müftedat konusunda gireceğiniz sınava bağlı. Normal şartlarda ben de böyle yapardım ama corona varken +1 düşünmek gerek süslüm. Site nadirkitap.com olabilir. Hiçbir sorun yaşamadım. Tüm üniversite hayatımı oradan aldığım ders kitaplarıyla bitirdim.

4 ekim 2020 22:33

2. Süslü benim kardeşim bu yıl girdi üniversiteye ve ev çözülmemiş kitap deneme falan kaynıyor biz de batağı uygun fiyata ikinci el sitelere koyduk istersen mesaj at bana ben de sana adresimi vereyim bi bakarsın kitaplar yeni elimizden çıksın istiyoruz

4 ekim 2020 23:29

3. mantıklı, şöyle söyleyim biz arkadaşımla pasajda çok çok az çözülmüş kitabı -ki karekök 20-25 tl di- 10 tl ye almıştık zamanında akmar pasajında. 2 3 sene önce. yeni sınav sistemine uygun mu diye kontrol edin sadece o kadar.

4 ekim 2020 23:34

4. Üçünüze de teşekkür ederim yanıtlar için <3 blackmagicwoman mesaj atıyorum hemen.

5 ekim 2020 00:20

5. Bekliyorum süslü