ilişki sırasında erkek arkadaşımın video çekmek istemesi?

neden istediğini sorunca daha sonra izlemek için dedi yani ben yanında yokken izleyip mastürbasyon yapmak için. 3 yıldır beraberiz internete falan düşmeyeceği konusunda eminim güveniyorum ama yine de vücudumla barışık olmadığım için videodan rahatsız oluyorum. bir yandan da insan 20 yıllık eşini bile tanıyamıyor ya bazen acaba ben fazla mı güveniyorum diye düşünüyorum. sizce bunu istemesi normal mi? bir şekilde her seferinde olmasa da 3 seferde bir kez.

1. Saçmalama. Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

31 temmuz 2021 01:03

2. süslü karısının videolarını paylaşan adamlar var bu ülkede

31 temmuz 2021 01:06

3. Nasıl emin olabilirsin? Ya bir anda sana kötü davranmaya başlayıp tehdit ederse?

31 temmuz 2021 01:06

4. Nasıl bir erkek için güveniyorum yapmaz ifadesini kullanabiliyorsunuz? Söylerseniz kafamı o derece sıfırlamak isterim cünkü

31 temmuz 2021 01:08

5. Eminim dememin sebebi neden diye sorunca baya samimi cevap verdi o yüzden süslüler. Ama haklısınız yani aşırı güven iyi bir şey değil.

Acaba telefonunun başına bir şey gelir çalınırsa veya yanlışlıkla biri açar videolar görünür deyip tekrar izin vermesem en iyisi galiba

Kendi söylediğine göre o ana geri gitmiş gibi zevk almak için videolar işe yarıyormuş

31 temmuz 2021 01:10

6. Süslü ya haklısın ben de biliyorum zaten Twitter'da nasıl nasıl videolar olduğunu. Benim güvenim saflıktan değil de direkt lafı gevelemeden açıkça söylemesinden dolayıydı

Ama içimdeki güvensizliğimi belli etmeden son vermem lazım farkındayım

31 temmuz 2021 01:15

7. Her erkeği kendi ibne erkek arkadaşlarınız gibi görmeniz aşırı komik bu arada. Daha adamı tanımadan "nasıl güveniyorsun aaaa" diyorsunuz. Size ne yaşayıp görsün ne olacağını? Belki de atmayacak internete kim bilebilir AMK?

31 temmuz 2021 01:17

8. asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla

twitterde milyon tane turk ifşa videolari var. oradaki kadinlar kendi istekleriyle videoyu internete salmiyorlardir herhalde.

ayrıca avukatim, insanlarin yasadigi seylere inanamazsiniz. degil iliskiye girerken cekilen bir videonun, ciplak bir fotografin bile bu ulkede basiniza neler getirecegine inanamazsiniz. bir erkege bu konuda guvenmek icin yurek yemis olmaniz lazim.

31 temmuz 2021 01:21

9. Bak hala güveniyorum diyo. Porno izlesin yapsın mastürbasyonunu ya. Ya da zaten düzenli ilişkisi varken niye mastürbasyon?

31 temmuz 2021 01:22

10. a9 muhtemelen erkek. akli basinda hicbir kadin bu konuda sevgilisine %100 guvenmez.

31 temmuz 2021 01:22