ilişkilerinizde olan şeyleri arkadaşlarınızla paylaşıyor musunuz?hiç anlatmamak daha mı iyi ?

ne kadarını anlatıyorsunuz? süslüler ben çoğu şeyi anlatıyorum ama sonradan pişman oluyorum.ne gerek var arkadaşlarımın bilmesine diyorum.arkadaşlarımda öyle çoğu şeyi anlatıyor.siz ne yapıyorsunuz?sevgiliniz yanlış bir şey yaptığında anlatıyor musunuz?ya da iyi bir şey vs

1. Hic bisey anlatmiyorum. Bunu merak eden insana da asla guvenmem.

23 mayıs 2020 22:09

2. Anlatmıyorum çünkü gün gelip gereksiz bir yerde hatırlatılır ve hiç hoşlanmam bu durumdan. Ayrıca ilişkilerin dinamiği çok farklı her ilişki aynı değildir. Arkadaşınıza yanlış gelen size doğru gelebilir hem de arkadaşınız için affedilmez bir davranıştır ama karşı taraf sizin öyle hallerinizi hoş görür ki sizin affedilir görmeniz gerekebilir. Sonuçta her ilişkide bazı şeyleri bazı şeyler hatrına gormeyebiliyoruz.

23 mayıs 2020 22:16

3. Ne aileye ne de arkadaşlara anlatmak doğru değil. Aranızdaki sorunlar çözülüyor kısa süre sonra ama onların aklındaki hep o sorunlarla süren ilişki izlenimi sürüyor ve zamansız şekilde lafını açıyorlar. İyi şeyleri paylaşıyorsanız paylaşın ama sorunlarınızı asla ailenize de arkadaşlarınıza da anlatmayın. Tecrübeyle sabit :)

23 mayıs 2020 22:22

4. asla anlatma. ben bu hatayı cok yaptım. bir değil birden cok arkadasıma hem de. sonra kızlarla aramız bozulunca dediler ki cocugu cok kötüledin belki iyi biriydi :DDD ya da o kadar kavgasını anlattıgın kisiyle geziyosun hala :DD

anlattıgınız her sey size geri döner dostlar yapmayın etmeyin

23 mayıs 2020 22:28

5. Anonim 1 +1

Benim liseden bu yana hala görüştüğüm bir arkadaşım var. Bu arkadaşımın da 4,5 yıllık bir ilişkisi var, sevgilisi olan çocuk başta muhabbeti gayet iyi olan, kafa dengi, genel kültürü yüksek bir elemandı. Arkadaş grubumuzda da epey sevildi. Bir zaman sonra arkadaşımla çok çalkantılı bir sürece girdiler. Abartmıyorum haftada en az 3 kez kız bizi arayıp ağlayarak anlatıyordu olan biteni, sevgilisinin yaptıklarını söylediklerini. Meğer bizim ultra modern sandığımız, metal yeaahh kafasındaki enişte bey tam bir ç*mar oğlu ç*marmış. Neyse, biz arkadaş grubu olarak üzerimize düşeni yerine getirdik, arkadaşımıza hep destek olduk, gözünün yaşını sildik, ne karar verirse versin yanında olduğumuzu hissettirdik. O süreci atlattılar, hala beraberler, mutlu görünüyorlar.

Ancaaak şu an o elemanı sokakta görsem tanımıyormuş gibi yaparım, yolumu değiştiririm. Öyle uzaklaştım ve soğudum ki. Keşke hakkında bildiklerimi hiç öğrenmeseydim. Onlar yollarına devam ediyor, durduk yere biz ifrit olduk. Arkadaşım da saf saf başta iyiydiniz, niye uzaklaştınız ondan şimdi diyor. Alla alla niye uzaklaştık acaba yav 🤔

23 mayıs 2020 23:07

6. Sakın anlatmayın en iyisi bile yıllar sonra ısıtıp önünüze koyuyor siz unutmuş olsanız bile onlar unutmuyor

23 mayıs 2020 23:33

7. Incığına cıncığına kadar anlatmam ancak en en yakın dostuma anlatırım normal arkadaşlara ancak büyük bir şey olursa, olmadığından normal günlük komiklikleri falan anlatıyorum o kadar. Güvenmemekten değil gereksiz yani vıcık vıcık en ufak kırılmamı alınmamı münakaşamı neden anlatayım drama queen gibi. Elalem ilişkinizi bok gibi beller ufacık sorununuzu anlatırsanız, ya da sürekli iyi şeylerinizi anlatırsanız bu defa övünür gibi olursunuz, normal bahsetmek en iyisi büyük bir küslük dargınlık ya da büyük bir mutluluk müjde olmadıkça.

24 mayıs 2020 02:30

8. valla iliskinin dinamigi, arkadaslarin detaylari bilmemesi falan hikaye. bunlar o kadar goreceli degiller. "ben sevgilimle yanlislarina ragmen birlikte olmak istiyorum" diyorsan kimseye anlatma. insanin yanlislara kendi icinde kilif bulmasi daha kolay oluyor. baskasina soyleyince bu zorlasiyor, cunku baskasi senin esine kilif bulmaya calismiyor.mesela benim iki yakin arkadasim da aldatildi ve iliskisine, evliligine devam etti. simdi ben bu konuyu acmiyorum, sormuyorum. buna dair bir sey demesem de partnerleriyle ayni ortamda bulunmak istemiyorum. acikcasi iliskilerine dair bir sey duymak istemiyorum. instagramda mutlu cift fotolarini gormek istemiyorum. anlatabildim mi?

24 mayıs 2020 05:11