yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    4 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    iliskilerde hep uzulen taraf olanlar, dogru duzgun deger goremeyenler var mi? neyi yanlis yapiyoruz biz?

    kotu sans mi yoksa ben de mi sorun var anlayamiyorum. birinden hoslandigim zaman o andan itibaren sadik bi insan oluyorum. iliskilerde karsimdaki insani bogmuyorum, saygi duyuyorum deger veriyorum vs ama hic karsiligini goremiyorum. 25 yasina girecegim daha bir tane dogru duzgun sevildigim bir iliskim olmadi. cevreme bakiyorum sevgilileri arkadaslarimin ustune titriyorlar. en son delicesine hoslandigim insan beni sadece bir et parcasi olarak gorup sexten sonra yuzume bile bakmamisti :d hicbir zaman duzgun bir iliskim olmayacak diye dusunmeye basladim artik. kimden hoslansam beni uzecegine %100 eminim artik oyle bi durumdayim. uzerimde bi lanet mi var yoksa duzgun erkek artik hic kalmadi mi?

    1. Süslü siz bensiniz :d en son ben de aynısını yaşadım. Peşimde pervane olan adam birlikte olduktan sonra beni bunaltıyosuna bağladı shdhdh 24 yaşındayım daha dün Bi arkadaşımın düğününe davet edildim. Arkadaş grubumda çevremde tek yalnız ilişkisinde dikiş tutturamamış ben varım. Herkesin uzun soluklu ciddi ilişkisi var. En yakın arkadaşımla ikimiz yalnızdık o da buldu birisini haliyle sevgilisiyle daha çok zaman geçiriyor ben tek başıma kaldım. Sürekli kendi içimde asla düzeltemeyeceğim bu durumu diye üzülüyorum. Ama kabullendim de. Olmuyor çünkü süslü napsam da olmuyor yani. Olmasın napayım diyip geçiyorum artık. İnsan yalnızken de mutlu olabilir hem.

    1 mart 2020 19:04

    2. Ben artık denemeyi de hayatı da akışına bıraktım dedikçe karşıma birisi çıkıyor. Çıkan kişiden sonra bir umutlanıyorum. Biraz konuştuktan sonra çocuk kaçıyor. Ben yine elimin değdiğini kuruttum diye depresyona giriyorum. Kendine geliyorum. Hayatı akışına bırakıyorum karşıma yine birisi çıkıyor ve bu bu şekilde ilerlemeye devam ediyor. Artık kendimi kısır döngüye mi soktum acaba diye düşünmekten alıkoyamıyorum. Kendimi değiştirmemin imkanı yok, tavrımı bakış açımı değiştirsem kısa sürüyor. Artık alıştım bu duruma, kısmetimin zamanı gelmedi herhalde diyerek kendimi avutuyorum. Herkesin imtihanı başka, bizimki de erkekler ve ilişkiler sanırım 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

    1 mart 2020 19:31

    3. Gercekten artik 0 umudum kaldi ya. Haketmiyorum demek ki diye dusunmeye basladim :( 

    1 mart 2020 23:21


    4. Genelde hep üzülen kişiler ilişkide ne istediğini bilmiyor ya da aşırı saf oluyor. Ben hiçbir çakalın üzüldüğünü görmedim ama nerede anaç,merhametli,haddinden fazla değer veren kadın varsa üzülüyor. Cevrenizde de görürsünüz mesela kimler kimler birlikte ve mutlu diye. Misal ben; ruh hastasıyım ama seviliyorum shjdjd

    2 mart 2020 12:32