ilk buluşma fobisi, bir türlü aşamamak?

bir uygulamadan biriyle tanıştım. yaklaşık 5 aydır konuşuyoruz. buluşmak, görüşmek gibi bir niyetim yoktu. boşlukta olduğum bir dönem kafam dağılsın diye indirdiğim bir uygulamaydı. ilk günden beri çok iyi anlaşıyoruz. bana değer verdiğini hissedebiliyorum. ben ankarada o sakaryada yaşıyor. ankarada buluşmak istemiyorum. o da neresi sana uygunsa oraya gelirim diyor. sakarya ya da gelebilirsin diyor. ama ben buluştuğumuz anı düşününce bile fenalasiyorum. ya beni beğenmezse, ya konuşacak bir şey bulamazsak vs diye. sanırım fazla ozguvensizim. sizce nasıl bir buluşma planlamaliyiz?

1. Beni beğenmezse diye düşünme foto atmadınız mı? Yani seni beğenmiş ki devam ediyor,

8 nisan 2022 17:05

2. görüntülü ara, şöyle bi etrafında dön, bakalım beğenicek mi beğenmezse buluşmazsınız.

8 nisan 2022 17:05

3. Senin kalkıp sakaryaya gitmen ilk buluşmada ne kadar doğru olur bilemedim bence senin olduğun yerde ankarada buluşun

8 nisan 2022 17:06

4. Fotoğraf atıyorum, instagramimi biliyor. Yine de yuzyuze farklı olur gibi geliyor. Ankaranin ilçesinde yaşıyorum. Merkezi de çok bilmiyorum. O da bilmiyor ankarayi. Böyle küçük saçma sapan detaylara takılıyorum işte.

8 nisan 2022 17:31

5. Sen gitme o gelsin zaten Sakarya'da napican kötü bir şehir. Ankara'ya gelirse düzgün mekanlar bir sürü lokasyon var buluşursunuz.

Yalnız bende böyleyim özgüveni olan biriyim ama ciddi manada ilk buluşma kelimesi dönünce böyle resmi bişi olunca fobim oluşuyor enteresan yani.

Biraz ilişki lacka oluşunca rahatlıyorum. O yüzden kimseyle bulusmuyorum, nereye gidicez gibi detayları beni çok geriyor

8 nisan 2022 17:44

6. Süslü yüz yüze görüntülü görüşmeden yada sesini duymadan buluşma derim en azından telefonda konuş. Fikri düşünceleri nasıl konuşması nasıl anlarsın, öbür türlü çok hayal kırıklığı olur ben yaptım bunu çünkü

8 nisan 2022 17:46

7. Telefonda konuşuyoruz. Başlarda sırf bulusmamak için türlü bahaneler uydurdum, soğuk yaptım, konuşmayı kesmek için elimden geleni yaptım. O kadar sabırlı ve anlayışlı ki. Bir yandan da onu tanımak istiyorum. Onunla olsam çok mutlu olacakmışım gibi hissediyorum. Çok zormuş ya. Keşke arkadaş ortamında falan tanışmış olsaydik

8 nisan 2022 17:50

8. Süslü ben 1 yıl sonra buluştum benim kilo problemimde vardı kesin beğenmez engellemez diye gittim.

Başta fazla heyecanlıydım hemde ben tecrübesiz birisiydim buluştuk ve nasıl konuştuysak normalde de aynı samimiyetteydik zaten tanışıyor gibi hissettik .

8 nisan 2022 18:05

9. *engeller

8 nisan 2022 18:05

10. Ha bu arada olabildigim halin en iyisi seklinde gitmistim be. sonbahar gibi bulustugum icin ustumde kaban icimde ince bi kazak altimda etek sort ayakkabi olarak topuklu abartili olmayan sade bot vardi.saclarim acikti sabah kalkip guzel dus alip makyajimi yapip guzel bi koku sıkmistim. kendime bakim yaptigim icin gittigimde de bir nebze ozguvenli hissediyordum gorunce zaten tum kotu hisler gitti.

8 nisan 2022 18:08