ilk buluşmada sevişenler derneği???

böyle bir olay yaşamak illa ilişkinin kısa sürmesi mi demek oluyor? ne zaman böyle bi şey konuşulsa hep aynı tepki

1. Karşındaki insanın kadına verdiği değere ve sekse yüklediği anlama bağlı. Seks yapmanın kadının değerini düşüreceğini düşünen bir barzoysa düzgün bir ilişki bekleme. Ben şu anki sevgilimle ilk buluşmada seviştim. Onun ilk cinsel ilişkisiydi, benim daha önce de ilişkilerim olmuştu ve biliyordu. 1.5 senedir birlikteyiz. Hayatımda hiç bu kadar sevdiğim ve sevildiğim bir ilişki yaşamadım. İlk buluşmada sevişmemiz bir kez bile söz konusu olmadı.

30 temmuz 2021 17:08

2. %90 arkadaş ortamına meze yapar

30 temmuz 2021 17:10

3. Barzoysa üzülürsün normal insansa fark etmez ilk bulusma 10. Bulusma

30 temmuz 2021 17:14

4. İlk buluşmada seviştik (buluşma da sayılmaz olaylar çok farklıydı tanıştığımızın ertesi günü kulübe gittik içtik ordan eve geçince oldu her şey) şimdi evlilik hazırlığı yapıyoruz 2 senelik ilişki

30 temmuz 2021 17:23

5. İlk buluşmada seviştik, 4 senedir beraberiz neredeyse. Karşındaki kişiye ve sana bağlı biraz.

30 temmuz 2021 17:24

6. İlk buluşmada seviştik haftaya nikahım var. Sizinle değil tamamen karşınızdakinin fikirleriyle alakalı bir durum bu. Ben sevişmek istedim seviştim bundan da bir gram pişmanlık duymadım. O duymuyorsa ben neden duyayım? Tek başıma mı sevişiyorum?

30 temmuz 2021 17:32

7. ilk buluşmada seviştik. bu yıl 20 yıl olacak birlikteyiz. "bana ilk buluşmada verdi hohoho" kafasında bir mağara adamı olsaydı bunu hisseder o ilk buluşmaya da gitmezdim zaten. flört döneminde iyi tartın şu adamları kızlar. ha oldu ki seviştin ve herif değişti, pisleşti vb. sen değil o kaybetti zaten. yorumum budur.

31 temmuz 2021 06:20