ilk bulusmada ne giyilir/nasıl davranılır?

ilk gördüğünde sarılmalı mı bu işleri cidden pek bilmiyorum. çocuk biraz hiphop tarzı takılan bir tip anladığım kadarıyla, ne giysem daha iyi olur? ne konuşulmalı, nasıl davranılmalı? ayrıca ben ciddi bi ilişki peşindeyim yani onda da hiç kötü bi davranış görmedim konuşurken ama konu açılırsa bunu belirtmeli miyim?

1. Daha önce gitmediğin, içinde rahat etmediğin bi sey giyme. Düz beyaz tisort ve kotla gitmistim ben, dekoltesi falan olmayan. Hem rahattim hem de karşı tarafta ilk izlenimde böyle bi hatira birakmak istememistim. Şimdi jean, bot ve çok kalın olmayan sade bi kazak giyebilirsin. Bi de çok makyaj yapma bence, erkeklerin çok hoşuna gitmiyor

14 şubat 2020 11:54

2. Günün birinde bitçek zaten süslüm çok da kasma.Negatifliğim için özür diliyorum ama gerçekler çok acı

14 şubat 2020 12:11

3. Her zaman nasılsan öyle ol. Çünkü şimdi kendini olmadığın gibi gösterirsen ileride "sen çok değiştin" lafını duyabilirsin. Sadece giyim için demiyorum her anlamda bu böyle. Ve naçizane fikrim daha tanışmadığın insanla ciddi düşünme çünkü adı üstünde daha tanımıyorsun. Biraz tanı, o da seni severse birlikte ciddi düşünürsünüz.

14 şubat 2020 12:33

4. bence sarılma yanaktan öp arkadaşça. davranışların doğal olsun ve eğer böyle konuyu belaltına çekerse ya da biraz laubalileşirse anlamamazlıktan gel konuyu değiştir direkt hat höt deme heves kırmaya gerek yok. biraz daha sonra da böyle konular açılırsa direkt sert konuşma ben de seni çekici buluyorum ama daha çok birbirimizi tanıyalım güzel vakit geçirelim vs diyebilirsin. cidden kasılma yani acaba beğeniyo mu şöyle mi olsam böyle mi baksam diye karşındakini arkadaşın gibi gör öyle muhabbet et güzel güzel.

giyime gelirsek de, herkesin en alışık olduğu, çok tercih edip güzel hissettiği kıyafetleri olur ya onlardan giy bence abartma. makyaj da aynı şekilde kırmızı ruj falan sürme abartcaksan da göz makyajını abart sadece kusurların olduğunu düşünüyosan onları kapat.

14 şubat 2020 12:41

5. kendin gibi giyinip, kendin gibi ol süslü. erkekler (aslında bence kadınlar da) karşı cinste "istikrar"a çok tav oluyorlar. saçta, giyimde kuşamda radikal değişiklikler , tarz değişimleri veya karakter değişimleri (mesela ilk zamanlar çok rahat bir tablo çizip sonra aşırı kıskanç bir kadına dönüşmek gibi) onları afallatıyor, rahatsızlık duyuyorlar ve bu durumlar sıklaşırsa hızlıca soğuyorlar. en iyisi kendin gibi, kendini yansıtan, seni anlatan şeyler giymek, seni yansıtan şeyler konuşmak. bilmediğin şeye bilmiyorum diyebilmek mesela çocuk hiphop tarzı takılıyor diye, kendini sen de hip-hop kültürüyle ilgili bir şeyler bilmek zorundaymışsın gibi hissetme, bırak o sana anlatsın, o senin kanalına girmeye çalışsın; sen onun değil. sen sadece meraklı/ilgili bir dinleyici gibi onu dinle. ne ondan sürekli sahne çal, ne de pasif kalıp sırf onun anlattıklarını dinle. hem iyi bir dinleyici hem iyi bir konuşmacı ol. mutlaka kendi özel ilgi alanlarından, hoşlandığın şeylerden de bahset. selamlaşırken ve vedalaşırken , fazla beden teması kurmadan sadece iki yanağa öpücük yeterli ilk buluşmada. bu soğuk olmak anlamına gelmiyor, bakışlarla , tavırlarla da sıcak ve samimi bir insan olduğunu gösterebilirsin.

giyim/makyaj özelinde konuşursam da başta söylediğim gibi, "kendin gibi" olmak en güzeli. şık-sade bir kombin, sade bir makyaj , bakımlı saçlar güzel ve hafif bir koku tamamdır.

erkekler genelde "olduğumuzdan fazlası" gibi görünme çabalarımızı hissedebiliyorlar, bir çok erkek arkadaşım var, tamamen gözlemlerime dayanarak söylüyorum. bir kadının bakımlı olması ne kadar değerliyse; "abartılı" olması o kadar dalga konusu oluyor genelde.

14 şubat 2020 15:06