ilk cinsel ilişkide kanamanız nasıldı?

bi süslü yazmış sorusunda, sevgilimin eski kız arkadaşı hastanelik olmuş kanaması durmamış diye. başka bir süslü de böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylemiş. aynısını ben de yaşadım, nedense hastaneye gitmedik(sanırım küçük tecrübesiz ve korkak olduğumuz için). ama ilk 5-6 cinsel ilişkimde de bol kanamalarım oldu. tuvalete zor yetişiyordum aşırı bi kanama düşünün ben gidesiye kadar yerler halılar hep kan oluyordu. bu normal mi? ben ne yaşamışım? benzer bi durum yaşayan var mı?

1. Ayy çok korkutucu ya. Kanama alışkın olmadığımız şey değil ama oluk oluk kanamam olsa ben bayılır kalırdım heralde swh.

4 haziran 2018 03:21

2. benim sürekli oluk oluk kanamamıştı sanki 3 gün süren bi regl gibiydi

4 haziran 2018 03:30

3. doğru düzgün kanamam olmadı prezervatifin etrafında gördüm azcık.

4 haziran 2018 03:31

4. Benimde hiç kanamadı ve bu beni çok kötü etkilemişti:( keşke oluk oluk kanasaydım...

4 haziran 2018 03:49

5. 9. anonim neden oyle dediniz :( ben hic kanamamak isterdim cok yanlis kisiyle yanlis zamanda yasamistim cunku simdi dusununce nasil cesaret etmisim diyorum.

4 haziran 2018 04:21

6. süslü açık açık yazayım. :d

çok az geldi bende, sanki regl olmuşum da kan azıcık yatağa gelmiş gibiydi. kısa bir süre çok hafif devam etti. günlük ped taktım ne olur ne olmaz diye, o kadar yani.

4 haziran 2018 04:21

7. sarhostum hatirlamiyorum. Saka degil gercekten sarhoştum hatırlamıyorum ama bahsettiginiz gibi bir kanama olmadıgına eminim. hatta carsafta kan bile gormemistim ben. kanamamıs bile olabilir.

4 haziran 2018 05:44

8. Asiri ıslanmıştim ve hic ordaki kaslari da sikmadigim icin kanamadi. Hatta ozellikle erkek arkadasimla acip baktigimizda sadece zarin ustunde ince cizgi halinde kan vardi 1mm falan. Surdan biraz daha ogrenebilirsiniz mekanizmayi (link: https://youtu.be/BqOgOVQRPlM ).

4 haziran 2018 07:20

9. Benim çok yakın bir arkadaşım da benzer bir vaka yaşamıştı. Düğün sonrası balayına gitmişlerdi, ilk orada beraber olmuşlar, aşırı kanaması olmuş. Bilmedikleri yerde ne yapacaklarını şaşırmışlar. Eşi normalde soğuk kanlı bir insandır ama o da panik olmuş, geceleyin acile gitmişler, özel hastane olduğu için telefonla jinekolog çağırmışlar. Hani ondan duymasam abartılıyor diyeceğim ama herkesin tabiyatı farklı, ama çoğunluktan duyduğum çok az kanama olduğu 3-4 damla en fazla.

4 haziran 2018 10:02

10. İlişki esnasında hiç gelmedi.Sonrasında tuvalete gidip peçete bastırdım ancak o zaman çok açık pembe akıntıyla karışık bir şey gelmişti bir damla kadar

4 haziran 2018 15:05