ilk kez aşk acısı, ayrılık acısı çeken genç kızlara ablalarından tavsiyeler?

bu yoldan geçen ilk kişi değilim, son kişi de olmayacağım, biliyorum ama söyleyecekleriniz, tecrübeleriniz benim için çok değerli.

1. Hikayeni bilmiyorum. Ama geçecek bunu bilerek yaşa acını. En kötü senaryoda bile yılda bir aklına gelip tuhaf bir hisle atlatıyorsun yıllar sonra. Canını hiç sıkma hiç

9 mart 14:43

2. teşekkür ederim🤍

9 mart 15:54

3. 35 yaşındayım. Öyle böyle değil 1 yıl geberdim. Cinci hocalara kadar gittim geri dönecek mi diye düşün. Ama geçiyormuş şimdi o halime gülüyorum:d şu an bir başkasıyla evli mutlu çocukluyum. Geçecek aşkım hiç merak etme. Acını yaşa sadece içinde tutma. İçini iyice boşalt ve yebi bir sen ol❤️

9 mart 17:13

4. Ben aşk acısından ders çalışarak çıkmıştım ve böylece kendimin çok üstünde bi üniversiteye girdim sjflgkshd ay deliricem ne komiktim ya. Ağlaya ağlaya cümlede anlam çalışıp ygs şiirlerinin üstünde gözyaşı dökerdim.

Ya kaç yaşındasın bilmiyorum ama gerek aşk acısı gerekse arkadaşlık acısı ki bence ikincisi çok daha ağır, kendine şefkatla çıkılıyor en güzel bunun içinden. Kimsenin sevgisi bizi daha değerli kılmıyor, sadece biz kendimizi sevdiğimizde daha değerli oluyoruz.

Ama bence acıyı bastırma, ağlayasın mı var bağır çağır ağla. Duygularının tadını çıkar.

9 mart 21:26