ilker canikligil hakkından ne düşünüyorsunuz?

seveni çok sevmeyeni çok. ben de bazen sevmiyorum ama bazen iyi buluyorum kendini ya jdjdjd

1. Sevmiyorum. Kompleksli, konusma ozurlu, gundem olmayi seven biri. Espri anlayisi ve gulmesi de ayri bi cekilmez. Tam sinifin dikkat cekmeye calisan, entelektuellikten yurumeye calisan weirdosu.

2 aralık 2021 13:18

2. konulara bu kadar tarafsız yaklaşması taraf olanları rahatsız ediyor.

ve belki daha kibar olabilirdi ama beni kabalığı rahatsız etmiyor. flu'da ayrıldığı arkadaşlar hakkaten ilker'in eleştirdiği kadar salaktı.

2 aralık 2021 13:22

3. Anonim 1 dediklerine katılıyorum yani kompleksli olduğunu düşünüyorum.

Mesela ben kutsal motoru takip ediyordum. Orada utku ögetürk baya mobbingci kötü bir insan olduğu ortaya çıktı. Seviyordum kendisini.

İlker canikligil çalışanlarını aşağılıyor gibi gözüküyor videolarda ama sanki onlara imkan sağlıyor. Ama çevresindeki herkes de kendisini bıraktı.

Bir de bazı söylemleri bana cesur geliyor. Yani cesurluktan kastım. Mesela biz de bazı şeyler dokunulmaz ya yönetmeninden yazarından. En azından bunlara dokunuyormuş gibi yapmasını seviyorum.

Önceleri baya sevmiyordum. İzlemeyi bırakmıştım çoktan. Fakat şimdi tekrar biraz izleyince düşüncem biraz değişti. Belki de yaptıklarını unuttum. Ya da O da değişti vs. Yani o yüzden merak ettim ya.

Bu arada kendisini ilk çıktığı ifadan beri takip ediyordum. Sonra bıraktım vs. Flutv kuruldu vs.

Bi

2 aralık 2021 13:25

4. Anonim 3 benim tarafsız olması ya da kendini buna zorlamasını seviyorum zaten.

Ama önceden bir şeyleri batmıştı unuttum.

Evet kaba ama dediğim gibi çalışanlarına iyi davranıyor gibi de. Genellikle kompleksli tarzlar mobbing yapmaya daha meyilli ama öyle olduğunu düşünmüyorum. Hee kimseyi tanıyamayız.

2 aralık 2021 13:28

5. Bu adamla aşk/nefret ilişkisi dedikleri şeyden yaşıyorum. herhangi bir şeyi anlatış şekli, zekice soruları ve sıkmayan konuşmasına hayranım. Ayrıca gülüyorum da, espritüel biri. Amaa diğer yandan dediklerinize katılmakla birlikte tacizle suçlanan ünlülere destek vermesi, son zamanlarda kanalı kreşe çevirmesi, artık izleyebileceğimiz içerik bırakmaması da eksi yönleri diyebilirim. Biraz dediğim dedik, inatçı biri gibi, cefriyi acilen geri alması gerek ayrıca kanalın izlenmeleri yerlerde çünkü.

2 aralık 2021 17:28

6. Anonim 5 katılıyorum.

Tacizci ünlülere desteğini bilmiyordum. Bayadır takip etmiyorum.

Ama evet bazen zekice geliyor. En azından sinema kutsaldır, nuri bilge ceylan, tarkovsky, kubrik, gibi takılmıyor djjdjddj

Diğer yandan evet ya flu tv'nin en son halini izledim. Baya kötüydü çevresindeki kişiler.

İfa'da ki kamera arkası cahil numarası yapıp çatışma oluşturuyordu ama bunlar baya cahil geldi bana.

Çoğu sinema ve edebiyat mezunu sanırım ama bir kelime edemiyorlar gibi. Gerçek mi kurgu mu anlamadım.

2 aralık 2021 17:47