ince külotlu çorapların ayak kısmından çok rahatsiz olan var mı benim gibi?

naylon gibi olduğu için ayaklarım terliyor ayakkabı içinde ve ince olduğu için ayakkabı ile ayak arasında sanki bir katman yok gibi ayaklarımı rahatsiz ediyor normalde çok rahat giydiğim ayakkabılar. kendimi akşama doğru çok pis hissediyorum o yüzden. içine soket çorap ile giymeyi denedim ehh yani ama ayaklarını normal çoraba benzer kumaşla yapsalar ne olur sanki? siz ne yapıyorsunuz rahatsız olanlar akıl fikir verin :(

1. Tayt gibi çoraplar var. Onlardan denesen?

21 ekim 2024 17:10

2. 1-2 külotlu çorap hariç hepsinin ayak kısmını kestim. normal pamuklu çorap giyiyorum, bot/çizmeden de görünmüyor.

21 ekim 2024 17:10

3. a1 tayt şeklinde derken? anlayamadım süslü bacakları ince tül olsun istiyorum normal görünsün öyleler mi?

a2 yukarı çıkmıyor mu ayağa giydiğin çorap sıkı tutuyor mu ki?

21 ekim 2024 17:36

4. Evet ayak kısmı olmuyor, bileğe kadar.

21 ekim 2024 17:44

5. a1 kalın opak gibi çoraplarda ayaksız gördüm ama problem ince tül çorapta 15-17den gibi olanlarda... onlarda varsa hangi markada var paylaşabilir misin?

21 ekim 2024 17:50

6. eğer toparlasın diye bedeninizden küçük çorap giyiyorsanız ve bilekte çorabın içine girecek pay bırakmazsanız biraz yukarı çekebilir ama birkaç cm pay bırakarak sorunu çözebilirsiniz. ben çoğunlukla kendi bedenimde giydiğim için kayma sorunu yaşamıyorum.

21 ekim 2024 18:21

7. penti'de pamuklu tabanlı külotlu çoraplar var.

(link: https://www.penti.com/tr/kadin/corap/kulotlu-corap/orta-kalin-kulotlu-corap-%2840-50-denye%29/akilli-mikro-40-kulotlu-corap/p/PCPPTABK22SK-136 penti)

21 ekim 2024 18:21

8. anonim 2 nin yazdığını yazmaya gelmiştim incecik çoraplar dahil ben de ayaklarını kesiyorum yukarı çıkmadı hiç. yukarı çıkma durumu olsaydı da çocukluğumuzdaki taytlar gibi altını bant şeklinde keserdim. özel bir adı var mı bilmiyorum ayak bantlı tayt yazınca çıkıyor. ben de o bahsettiğiniz histen rahatsız olduğum için böyle bir yöntem bulmuştum.

21 ekim 2024 19:15

9. a2 ve a4'ün dediğini deneyerek ayak kısmını kesip yarın giyeceğimmm teşekkür ederim çok. (yazar: yalniz ve guzel insan) link için teşekkür ederim kalın külotlu çoraplarda bu dediğim sorun olmuyor dediğim gibi inceler asıl problem yaratanlar. muchos gracias herkese

21 ekim 2024 21:59

10. Ayak kısımlarını nasıl kesiyorsunuz süslüler çorap akıp kaçmıyor mu kesilen yerden baya şaşırdım

22 ekim 2024 09:06