indirimden neler aldınız makyaj bakım kıyafet ?

alışveriş yapasım geldi :(

1. huda pudra, maybelline lifter kalem ve b&bw sprey iki tane. pantolon lazım ama asıl indirimi beklicem onun için ne pahalı olmuş pantolonlar ya

11 kasım 2024 14:59

2. Parfüm ve kıyafet

11 kasım 2024 15:05

3. İnglottan allık ve far paleti oluşturdum , mac brick ola ruj aldim

11 kasım 2024 15:09

4. alışveriş falan yapasın gelmedi sadece koyun gibi güdülmeye kayıtsız kalamadım desene kız şuna :d indirim var diye atlamayın hemen sonra kartları patlatıp bu ay asgarisini ödesem ne olur 2 gün geciksem sicilim bozulur mu diye kurtlanıyorsunuz burada.

11 kasım 2024 15:27

5. a4 kızın gelirini borcunu nerden biliyosun sorduğuna göre ödeyebiliyo demek ki

11 kasım 2024 16:39

6. Parfum

Bioderma atoderm

Naschita kapatici fircasi

Mac kapatici

11 kasım 2024 17:18

7. A4ün gerilim şako mu kıskanma kız sen de yaparsın alışveriş sjsnsjs

11 kasım 2024 17:21

8. ben bu sefer hiç kıyafet almadım ama bi lancome la nuit tresor 100lük şişe (bunu kasım indiriminden değil de geçen hafta aldım kasım öncesi diyebiliriz) bi de beymen sağolsun %35 yapmış valentino donna born in roma aldım 100lük. bende 50liği vardı bitmek üzereydi.212 sexyden sonra ilk defa başka 2 markayı bir kez daha alıyorum şaşırıyorum :DDD

a5 sen nereden hangi parfümü aldın boynerde de indirim vardı ama yeterli gelmedi bana sephoraya bakmadım bile hiçbir zaman istediğim tutarı orda yakalayamıyorum

11 kasım 2024 17:26

9. Bütçeme göre alışveriş yapıcam süslüm ya 😀 hiç borcum falan da yok ayrıca neden gerildin cidden alışveriş delisi olsam sormaz çoktan alırdım. Uzundur alışveriş yapmıyorum çünkü çok kararsız bir insanım fikir alayım dedim. Lancôme rimel ve Mac kapatıcı alıyorum

11 kasım 2024 18:09

10. Selenice ben de lancome'dan la nuit tresor aldim ahhahahaah