ingilizce hazırlığı en iyi olan üniversiteler hangisi?

1. koç ve bilkent

9 mayıs 2021 18:26

2. canım okulumun geleceği ne olur bilinmez fakat boğaziçi <3

9 mayıs 2021 18:39

3. bilkent kesinlikle. aşırı zorluyorlar hazırlıktayken, geçme notları çok yüksek. çoğu arkadaşım hazırlığı geçemediği için okuldan atıldı, 2 senede hazırlığı geçemeyenler okuldan atılıyordu benim zamanımda.

9 mayıs 2021 19:01

4. koç ve sabancının hazırlığının iyi olduğunu duymuştum ama kendi sınavlarını uyguladıkları için hazırlığı bitirdiğinizde aldığınız sertifika sanırım toefl ielts yerine geçmiyor diye biliyorum ama o sınavlardan derece alacak kadar iyi hazırlıyorlar, ve bi süslünün dediği 2 sene süresi hala devam ediyor yani 2. senenizde de hazırlıktan geçemezseniz okuldan atılıyorsunuz

9 mayıs 2021 19:05

5. izmir ekonomi'nin ki de bayağı iyidir. hazırlığı bir türlü geçemeyenler hatta yaşar'a geçiş yaparlar.

9 mayıs 2021 19:19

6. İzmir ekonomi diyenler olmus .d dont feed the troll. Bilkent süslü

9 mayıs 2021 20:04

7. gereksiz zorlamak başarıyla doğru orantılı değildir. yani kesinlikle bilkent değil

9 mayıs 2021 23:45

8. devlette odtü ve boğaziçi özelde bilkent ve tobb illa başka özel ünilerde vardır genel olarak özel ünilerin hazırlığı zorluyo

10 mayıs 2021 03:52

9. Bilkent olmayandır +1. Çok gereksiz zorluyorlar bence de. çevremden aldığım duyumlarda hep bu şekilde. Bilkentten hazırlığı geçiş yapamayıp başkente, çankaya ve atılıma geçiş yapan çoook insan tanıdım.

10 mayıs 2021 04:59

10. Sabanci koc. Ozyegin de baya iyi