insanın sevgilisini çirkin bulması onu sevmediği anlamına mı gelir?

1. çirkin derken, bir bakıp ıyyyyy demek var, bir de sevgilinin genel güzellik kavramına çok uymadığını düşünmek var. ikisi çok farklı bence.

31 mayıs 2018 18:38

2. evet. insan sevdiğinin kusurlarını görmüyor. benim dış görünüş olarak aslında ortalama olan bir sevgilim vardı. aramızdaki sevgi bitti, ayrıldık. eskiden gözüme inanılmaz yakışıklı geliyordu. uzun uzun yüzünü- vücudunu incelerdim, kusursuz gelirdi bana adam. şuan bakıyorum da aslında baya normalmiş.

31 mayıs 2018 18:39

3. ıyy diyecek bir durumda değilim tabii ki ama sanırım insanların da görüşleri söyledikleri beni etkiliyor.annem olsun arkadaşlar olsun o çocuk çok çirkin sana göre değil diyorlar. ego yapmıyorum ama insanın morali bozuluyor ve artık görünce yüzündeki kusurlar gözüme batıyor

31 mayıs 2018 18:53

4. 5. Anonime katılıyorum. Seviyorken beğendiğim ayrılınca bunu nasıl beğeniyormuşum diye düşündüğüm oldu, flörtken beğenmediğim sevgilimin şu an her ayrıntısını beğenip nazlarım.

31 mayıs 2018 18:54

5. hayir

31 mayıs 2018 19:41

6. çirkin bulmak derken kastettiğiniz o kişinin toplumdaki genel güzellik ölçütlerine göre çirkin kabul edilebileceğini fark etmekse hayır, size çekici gelmemesiyse evet.

31 mayıs 2018 21:28

7. Eski erkek arkadasimi cirkin buluyordum.

Hafif gobekli, ortalama boylu, esmer, az saci olan bir adamdi. Tabii boyle deyince korkunc bir sey canlanmasin. Ortalama eh iste bir tipti. Bunun karsilikli farkindaydik zaten. Olay toplum standartlarina uyup uymamasi degil size cekici gelmesi +1

Kendisine asiktim bu arada. 1 yilin sonunda baska sebeplerden onun istegi ile ayrildik. Bana kalsa birakmazdim da. Demek ki baska kriterler de sizi cezbedebiliyor.

1 haziran 2018 02:05

8. Benim için evet. Bir kere beğenmemeye başladıysam birini, gözüme batmaya ve soğumaya başlarım direkt. Yani bu devam eden ilişki sırasında olur genelde.

Eğer yeni biriyse zaten bakmaktan ve dokunmaktan hoşlanmayacağım biriyle ilişkiye başlamam. Yoksa gerisi komple azap oluyor. Birine çok iyi biri diye şans verdim bir kere, adamdan fellik fellik kaçtım. toplam bir hafta sürmüştü orası da ayrı.

1 haziran 2018 09:50

9. Bence hayır :) sevdiceğimi hiç beğenmezdim, gözüme çirkin geliyordu yalan söyleyemem. Hoşlandığım tiplerden değildi. Ama seviyordum. Sonra zamanla ne olduysa adam benim için dünyanın en yakışıklısına dönüştü. Belki henüz hoşlanma aşamasındasındır. Bir de insan bi zaman sonra anlıyor ki aslında önemli olan görünüşü de değil.

1 haziran 2018 09:54

10. şuan hayatımda böyle bi ikilemdeyim süslü :/ bir arkadaşım var ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık çok ilgili sahiplenici tavrı var beni el üstünde tutuyor iletişimimiz çok iyi. ama gel gör ki cinsel anlamda hiçbir çekim yok aramızda bana göre. yani onu seviyorum böyle bir sevgilim olsun isterdim ama tip olarak hiç ilgimi çekmiyor. bazen çok yaklaşıyorum düşünüyorum acaba olur mu diye o gözle bakmaya çalışıyorum ama yok hiç o evreye gelemedim. onu çirkin bulduğumdan değil ama tipim değil sadece.

sen seviyorsundur mutlaka ki sevgili olmuşsun. başkalarının laflarına takılma. benim gayet yakışıklı mühendis bir sevgilim vardı ama ev arkadaşım hiç beğenmezdi (boyunu kısa bulurdu) ve sana uygun değil derdi ama ben çok seviyordum. gerçekten seviyorsan bundan etkilenmemen lazım.

1 haziran 2018 13:28