insanların sizi bir anda araması rahatsız ediyor mu ?

merhaba ben bir anda çalan telefondan ve kısaca bir şey sorulmayacaksa özellikel sohbet için bir anda gelen aramalardan asla hoşlanmıyorum. bunu yapan çok büyük bi insan grubu var ve bence hepsi düsüncesiz kişiler. birini sohbet etmek için pat diye aramak bana çok hödükçe geliyor. siz ne düşünüyorsunuz? tabi bu ''çook yakın olduğumuz kimseler'' haricinde geçerli. çok aşırı yakınsak şu an bir şeyle uğraşıyorum veya mesajlaşalım mı falan diyebiliriz rahatça.

1. evet rahatsız ediyor sevgilim değilse kimseye açmıyorum telefonu

8 ekim 2022 19:05

2. çok yakınlarımı direkt ararım bazen, genelde müsait misin diye sorar sonra ararım olması gereken bence bu kimsenin alanına girmemek lazım

8 ekim 2022 19:07

3. Evet beni de eder ama ben kimseyi atamadığım için kimse de beni aramıyor artık :) sadece erkek arkadaşım arar.

8 ekim 2022 19:38

4. ne kaprislisiniz ya. sadece siz istediğinizde konuşmak istiyorsunuz. arkadaşlık böyle bir şey değil. siz aramayı sevmezsiniz onlar mesajlaşmayı mesela? kaprisli deme sebenim yazış tarzınız. hödükçeymiş bilmem neymiş. uzak birisi zaten neden arasın sizi? ayrıca yakın ya da uzak fark etmez gayet de şu an uygun değilim ben sana döneceğim demek ayıp değil. ha bunu sürekli yapan spesifik birisi vardır onu bu konuda uyarabilirsiniz kibarca

8 ekim 2022 20:03

5. anonim 4, hödük mü hissettin kendini? sen de durup durup pat diye birilerini arayan birisin ki demek ki hödük demem triggerlamış seni. sadece hödük değil bence dünyanın da kendi etrafında döndüğünü sanan insanlar bunlar.

8 ekim 2022 20:13

6. yoo ben yapmıyorum ama bana yapanlara hiç böyle çok en değerliymişim gibi davranmıyorum. dünyanın etrafında döndüğünü sanan sensin bence. allah kendin gibi insanlar çıkarır karşına hep inşallah hadi iyi akşamlar

8 ekim 2022 20:25

7. Mesaj bağımlısı tiplere sinir oluyorum. Eskiden mesaj diye bir şey yoktu insanları direk arıyorduk kimsenin incisi dökülmüyordu. müsait değilim sonra konuşalım deniyor en fazla. Sözlü İletişim kurmayı Deneyebilirsiniz.

8 ekim 2022 20:33

8. Birini acil değilse sohbet etmek için lök diye aramam. Mesaj atarım, başıma bunlar bunlar geldi diye o anki durumumu anlatırım(gizlinot: Sohbet gibi düşünebiliriz). Aramanın bağlayıcı olduğunu düşünüyorum, biriyle mesajlaşırken pek çok şeye odaklanabiliyorum, sohbet için arayanlarda ise telefon kulağıma yapışık gezmek hiç hoşuma gitmiyor. Ben de sevmiyorum.

8 ekim 2022 20:45

9. depresif ya da anksiyete bozuklugu olan biri misin? genelde bizim gibiler hoşlanmaz bu durumdan. diğer insanlar normal karşılıyor. ne güzel hatırlamış diye düşünüyorlar.

8 ekim 2022 20:47

10. Yakın olduğum biri değilse rahatsız oluyorum. Ben de yakın olmadığım insanları illa aramam gerekiyorsa müsait olunca arayabilir miyim gibi bir mesaj atıyorum önden.

8 ekim 2022 22:20