insanlar konuşurken dudaklarıma bakıyor rahatsız oluyorum size de öyle yapan var mı ?

ya aşırı rahatsız ediyor bu durum ben göze bakıyorum millet dudağa bakıyor hepsi değil tabi bazıları. dudağımn üstünde ameliyat izim var, dişlerimde tel var çok fazla kusurum var ve bu beni mutsuz ediyor yeterince zaten bir de bakıyorlar bütün moralim yerle bir oluyor :( sizin de kusurlarınıza odaklananlar oluyor mu önceleri dudağıma bakılıyor diye rahatsizdim şimdi anladım ki ksuurlara odaklaniyorlar. kendimi çok çirkin hissediyorum baktıklarında

1. Süslü bunu kusur değil de farklılık olarak gördükleri için bakıyorlardır. Mesela ben de dişinde tel olan insanların ağzına bakıyorumdur fark etmeden fakat kötü anlamda değil ben de tel taktırmak istiyorum ve nasıl olduğunu merak ettiğimden bakıyorum. Bir de bir kere farkına vardıysanız herkes sanki bu şekilde bakıyormuş gibi geliyordur. Bir yerde bakacak olan baksın.

20 ekim 2023 12:15

2. Süslü ben de insanların dudaklarına bakarım ya gözlerine dik dik bakmak beni çok rahatsız eder bilmiyorum neden. Bu özelliğim sayesinde de aşırı iyi dudak okurum. Benim gibi olan da vardır belki, herkes değil tabi ama bir kısmı en azından. Kusura bakmak olarak düşünme o yüzden süslü.

20 ekim 2023 22:23

3. çok rahatsız edici bence son süslü dudağıma kimse baksın istemem konuşurken mükemmel bile olsalar direkt oraya niye odaklaniyorsunuz ki

20 ekim 2023 23:31