instada küçücük çocuğunun saçlarını papatya suyuyla açmaya çalışan instamom’larla ilgili ne düşünüyorsunuz ?

gerçekten görünce şok oldum. bebek daha onlar ya bi de altta savunanlar var

1. süslü bana normal geliyordu, siz neden rahatsız oldunuz? Belki fark edemediğim bir şey vardır diye soruyorum.

20 temmuz 2023 23:08

2. Bide bayıl istersen feriha

20 temmuz 2023 23:10

3. bana da saçma geliyor, zararlı değildir muhtemelen ama anneler sırf kendi göz zevkleri için yapıyorlar. çocukların bir şey anladıklarını ya da hoşlarına gittiğini sanmıyorum.

20 temmuz 2023 23:11

4. papatya suyunun bir zararı yok ki. gereksiz duyar kasmışsın ss.

20 temmuz 2023 23:11

5. aman boşa duyar kasmayın ne var papatya suyu zararlı mı offf ona bakarken daha bebekken burnunun altını yukarı eliyle kaldırma hareketi yapanlar var burnu kalkık olsun diye. böyle şeyler yapıyorlar keşke benim de annem yapsaydı.

20 temmuz 2023 23:11

6. Nesi normal ki bunun? Zararlı değil diye yapmaları normal mi yani? Küçücük çocuğa önce kendini, kendi özelliklerini sevmek öğretilir, ne alaka yani küçücük çocuğun saç rengini açmak.

20 temmuz 2023 23:14

7. ülkemizin bitmek tükenmek bilmeyen sarışın meraki... tabii ki yanlış zarari olmayabilir papatya suyunun da ne alaka yani ne gerek var? yapilmasinin mantigi nedir duyar kasmissin diyen arkadaşlar buyrun aciklayin

20 temmuz 2023 23:14

8. Zararlı diye demiyoruz zaten çocuk küçücük yaşında neden saçı sarı olsun diye zorlanıyor. Koyu saç kötüdür sarı saç iyidir diye çocuğun bilinçaltına neden sokuluyor. Büyüyünce kendiyle saçıyla gözüyle tipiyle nasıl barışık olacak bu çocuklar. Ayrıca da her anne çok iyidir çocuğunun hep iyiliğini ister en doğrusunu yapar diye bişey yok ortalık manyak dolu. Bu da bi manyaklık.

20 temmuz 2023 23:17

9. Anonim7 ağzın bal yesin ya gerçekten

20 temmuz 2023 23:18

10. Sözlüğün çoğunluğu şekilci olduğu için normal karşılayanı da çok olur.

Böyle tipleri takip etmeyerek, tıklamayarak, etkileşim vermeyerek akıl sağlığınızı korumaktan başka çare yok. Kendileri gibi Bomboş nesiller yetiştiriyorlar. 10 sene sonra botoks yaşı 14'e iner.

20 temmuz 2023 23:22