instagram’da paylaştıklarıyla gerçek hayatı aynı olan kişi var mı çevrenizde?

genelde ilişkisiyle ilgili vıcık vıcık paylaşım yapanlar aslında mutsuz ve ayrılmanın eşiğindedir ya. ya da çok zengin, çok mutlu görünen aslında hiç öyle değildir. peki bunun tersi örnekleri var mı çevrenizde? sürekli eşi, sevgilisini paylaşıp altına aşk sözleri yazıp gerçekten de çok mutlu olan kişiler tanıyor musunuz?

1. Kimsenin hayatini bilemeyiz ama kendimden örnek vereyim. Ben pek bişey paylaşmam zaten artık kişisel instagramimi asla kullanmaz oldum. Kirk yilda bir yanyana kocamla fotoğraf paylaşırım. Hic böyle vicikliklarsiz, kasintisiz. Mesela masada yanyana otururken falan. Bunu goren yilan tanidiklar masallar yaziyodur eminim. Ama muhtesem bi iliskimiz var oyle ki yakin cevremizde bizimle zaman geciren insanlarin evlilige iliskilere bakisi degisiyor. Neyse. Gittim kendime tek basima bi instagram actim nerdeyse 1500 takipcim var asla tanimadigim insanlar ve ne istersem onu paylasiyorum sadece ilham verici insanlari takip ediyorum. Tavsiyem boktan esi dostu izlemeyin valla psikoloji bozuyorlar.

28 kasım 2022 11:43

2. 300 bin takipçili bir fenomen akrabam olur. Instagramda nasilsa normalde de öyle hep öyleydi. Bakımlı neşeli enerjisi yüksek ve kendine özen gösteren biriydi. Sevgilisi ile araları hep iyi ve sevgilisi de çok zengin biri. Instagramda ne kadar zengin olduğunu ve ne kadar para kazandığını filtreliyor biraz bir de alkol içer normalde ama küçük takipçileri var diye alkollü paylaşım yapmıyor. Bunun dışında hayatı birebir ayni

28 kasım 2022 13:06

3. Eskiden yakın olduğum arkadaşım böyleydi. İlişkisine başlarken adam sırf buna aşık diye başlamıştı. O ara başkasını seviyordu ondan tekme yiyince bu adama geçiş yaptı. Zamanla sevdi etti vs evlendi. Adam sırf zengin diye neyse,zengin kocayı bulunca sapıttı etti görüşmeyi kesti herkesle. Hala takipleşiyoruz. Sürekli kocasını,evini,gittiği yerleri paylaşıyor. Her paylaştığı hikayede ya da gönderide kocasına çok aşık olduğunu,onun gibi biri karşısına çıkmadan önce ne kadar şanssız olduğunu yazıp duruyor. Gösteriş yapmak için macbook,apple saat telefon filan koyuyor masaya kahve keyfi bilmem ne. Ya da spor yapıyor gibi gösterip saatini gösteriyor ama 5 dk yürümediğine eminim. Kocasını da öyle aşırı sevmiyor ve sürekli kavga ediyorlar. Tabi bunu ben yakın çevresi vs biliyor ama dışardan baksanız onların ki gibi evlilik yok.

28 kasım 2022 13:09

4. Ben çok sık paylaşım yapmıyorum ama gerçekten de iyi ve mutlu yaşadığımı düşünüyorum. Hatta gerçekte daha bile güzelim ama bu bencesi tabii.

28 kasım 2022 15:29

5. Ben varım valla işimi de eşimi de evimi de çok seviyorum

28 kasım 2022 17:18

6. A2 o kadar takipçiyi nasıl edindin, akıl versene :(

28 kasım 2022 18:23

7. mutlu ve guzel zamanlarımı paylasıyoruz işte of nesini anlamadınız. aa boş sanmasınlar beni kulturel faalıyet de eklıyım profılıme kitap da koyayım az da sosyal duyar kasayım böyle yani

28 kasım 2022 20:14

8. ay anonim6 aynen ben de öyleyim. fotojenik olabilememek.. çeken bilir. bunu dile dökünce de egoist derler. gerçekte daha güzeliz kardeşim zorla mı.

28 kasım 2022 22:54

9. Bence bu düşünceler zugurt tesellisi. Bu insanlar Gittikleri yerlere gitmeyip Photoshop mi yapiyorlar? Zengin degil deseniz de demek ki yine de o ortamlara girecek kadar paraları var. Vıcık vıcık aşklı paylaşım yapıp ayrılmanın eşliğinde olan da var, ama sonuçta eşlerini oraya Photoshop ile koymuyorlar. onun sahip olduğuna da sahip olmayıp sadece kendisini çekip atan ya da surekli çocuğuyla foto atan daha cok. Ayrıca Çoğu insan aşırı mutsuz olunca fotoğraf falan çekinmek istemiyor. Ben mesela mutsuzken instagrami açmak bile istemem.  Ne kadar mutsuzlar deseniz de - ve gerçekten mutsuz bir dönemde olsalar bile- buyuk ihtimalle yine de bircok insandan mutlular.

29 kasım 2022 05:48