instagram stalk hakkında önemli ://?

kızlar ikidir başıma geliyor daha önce beni aklına getirip eklemesi imkansız olan bir kişinin profiline girmiştim sabah beni takip etmişti bi şüpheye düştüm dikkat ettim herhangi bir likelama  durumuda yoktu neyse tesadüf heralde dedim şimdi de ortak sadece 2 kişi olan biri beni takip etmiş ki ben profiline bakalı yarım saat oldu. işkillendim internetten baktım profilinize bakanları göremezsiniz diyor ama nasıl oldu. iki kişi de tanıdığım insanlar(ve pek hazetmediğim) kişiler olduğu için canım sıkıldı. imza: instagramda yeni bir süslü

1. Goremez icin rahat olsun hikayesini izlemediysen tabi

27 nisan 2019 19:41

2. ay bende hep bunu yasiyorum ama bence kimin profiline giriyorsak altta taniyor olabilecegin kisilerde cikiyoruz ondandir baska bir sey aklima gelmiyor cunku suslu

27 nisan 2019 19:41

3. Yok süslü hikayelerini izlemedim.

Ya aşağıda çıkmayıp çıkmayıp profiline girince mi çıkıyor cidden :/ lütfen böyle olsun buna inanmak istiyorum :d

27 nisan 2019 19:43

4. 8 senedir konuşmadığım arkadaşım aklıma düşmüştü hatta ortak bir arkadaşımla onun hakkında konuştuk. Ya x acaba ne yapıyor, hayatı nasıl diye. O akşam x ikimizide instadan ekledi. Yani olabiliyor böyle şeyler.

27 nisan 2019 19:46

5. Ne bileyim ikidir böyle oluyor pek tesadüf gibi gelmedi profiline baktığımız görüyor zannetmiştim ama mümkün değil sanırım

27 nisan 2019 19:55

6. ben sevmediğim birine bakmıştım o gün beni engelledi???? like atmadığıma eminim çünkü çok dikkatli bakarım, storysi falan da yoktu  zaten fotolarını falan asla açmamıştım o gün, yeni bişi var mı diye bakmıştım .ben öyle bir program olduğunu düşünüyorum ama asla bulamıyorum.

27 nisan 2019 20:22

7. kızlar peki sizin stalkladığınız biri sizin önerilenler kısmında çıkıyorsa, siz baktığınız için mi yoksa o da sizin profilinize baktığı için midir acaba :dddd

27 nisan 2019 20:31

8. anonim 7 paradoksa hosgeldiniz:d